👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nygas232 napisał/a:
Strażnik miejski niezgodnie z prawem używa lasera TruCam.
Napiszcie co oni robią zgodnie z prawem to będzie mniej wymieniać

Nie dość, że używają tego sprzętu niezgodnie z instrukcją producenta, to niebawem pewnie zaczną uszkadzać urządzenia, żeby zawyżały wskazania. Przecież to wszystko dla poprawy naszego bezpieczeństwa...

Wytłumaczy ktoś dlaczego to jest nielegalne? I jak oni łapią potem tych co prędkość przekroczyli? Akurat przejeżdżałem tamtędy w tym momencie kiedy ten strażnik robił te pomiary...

myślałem że kamerzysta strzeli tej łajzie w oczy, laserem z ukrycia

jacek1999 napisał/a:
idz ty spac dziecko bo rano do sql nie wstaniesz xd
1999..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie