👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak ja bym miał chodzić w takim mundurku, to bym sie zakopał, a nie tylko za krzakiem chował

To jest po prostu okradanie ludzi. Inaczej tego nazwać się nie da.

Ludzie w jego wieku (bo na młodego nie wygląda) mają problem zdjęcia z aparatu na komputer przenieść, ale takimi sprzętami to oczywiście umieją się "poprawnie" posługiwać. Poza tym Straż Miejska nie powinna mieć dostępu do urządzeń pomiaru prędkości- od tego moim zdaniem tylko i wyłącznie jest drogówka.

A ja bym z tym materiałem video poszedł gdzie trzeba i zgnoił dziada.

Szkoda ze Emil go nie przylapal na goracym uczynku, pocisna by.
LUDZIE tak się nie walczy ze strażą biznesową!!!
Od dzisiaj jak ktoś wstawia taki filmik to pisze w jakim miejscu zostało zrobione nagranie( może być np tylko miasto) i KONIECZNIE dajemy imię i nazwisko osoby sprawującą władzę nad tym rejonem np. Prezydenta/wójta/burmistrza itp.
Jak słupki wyborcze pójdą w dół to się podejście do obywatela zmieni.
Od dzisiaj jak ktoś wstawia taki filmik to pisze w jakim miejscu zostało zrobione nagranie( może być np tylko miasto) i KONIECZNIE dajemy imię i nazwisko osoby sprawującą władzę nad tym rejonem np. Prezydenta/wójta/burmistrza itp.
Jak słupki wyborcze pójdą w dół to się podejście do obywatela zmieni.

Dobra nie smiej sie pedale z czyjes pracy bo on przynajmniej cos robi o o cos mu chodzi w wogule gdyby nie bylo policji to bys nawet z domu nie wyszedl hahahha piwko dla mnie zeby to zobaczyl pozdro dla normalnych

@2up
powinno się blokować dostęp do internetu osobom poniżej 15 roku życia...
powinno się blokować dostęp do internetu osobom poniżej 15 roku życia...
jacek1999 napisał/a:
Dobra nie smiej sie pedale z czyjes pracy bo on przynajmniej cos robi o o cos mu chodzi w wogule gdyby nie bylo policji to bys nawet z domu nie wyszedl hahahha piwko dla mnie zeby to zobaczyl pozdro dla normalnych
Pan władza idzie spać bo jutro na szczyt zaśpi...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie