👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka śmieszkowa, szkoda że ma raka. No chyba że brak włosów i cycków to nie rak, ale LGBT, wtedy to bardziej szkoda że nie ma

kto powiedział, ze ma raka?
moze chciała mu zapobiec, jak angelina jolie
moze chciała mu zapobiec, jak angelina jolie
Jak choruje to współczuję.
Co do biustu to nie wielka strata bo z urody to wygląda jak facet...
Co do biustu to nie wielka strata bo z urody to wygląda jak facet...
Miejmy nadzieję że waginę i resztę także sobie usunie i nie będzie miało to to szansy na unieszczęśliwienie dziecka.
Jeśli usunęła je z powodu raka albo wykraciu u niej genu go powodującego to ją rozumiem. Ale jeśli usunęła bo twierdzi że jest facetem to porażka systemu. Bo transeksualizm jest taką samą chorobą psychiczną jak schizofrenia. Ciężką i nieuleczalną. Sorry , z języków tylko znam ojczysty
Rak czy lgbtz🤬b ?
Transik ?
Rak czy lgbtz🤬b ?
Transik ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie