dennissliwa napisał/a:
Gdzie facet jest twardy?? Sami Ulańce w tej naszej Polsce lub chude szczury
Problemy z erekcją to nie koniec świata, musisz porozmawiać z lekarzem.
URAGE napisał/a:
Sadole to zawsze, że za gruba, że za chuda, że za bardzo wyćwiczona, bo biceps ma 40, większy niż oni sami. Pokarzcie te swoje królewny co r🤬acie na forum zbiorczym, to zobaczymy ile te p🤬lenie wasze warte.
Po pierwsze 40cm to ona nie ma, a po drugie to mniej niż mam ja. A brzydzi mnie nie jej brzuch, bo to nawet spoko, ciekawie gdyby tak zakręciła z k🤬sem w środku... Brzydzą mnie jej udziska, barki, szyja i dłonie.
janlew napisał/a:
Po pierwsze 40cm to ona nie ma, a po drugie to mniej niż mam ja. A brzydzi mnie nie jej brzuch, bo to nawet spoko, ciekawie gdyby tak zakręciła z k🤬sem w środku... Brzydzą mnie jej udziska, barki, szyja i dłonie.
"Brzydzi mnie..." jakie to k🤬a delikatne.
Heliar napisał/a:
Ciekawe czy cipą też tak potrafi
Mogłaby zmiażdżyć k🤬sa jak nic. Poza tym nie wiadomo, czy ma cipę.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Panie ! A z czego niby te cycki są?
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...
Jacek86s napisał/a:
"Brzydzi mnie..." jakie to k🤬a delikatne.
A u ciebie męski kark, łapa i barki przyczepione do kobiety, jaką wywołuje reakcje? Mnie po prostu trochę brzydzi, i nie widzę w tym nic dziwnego. Przyszyty do dziewczyny penis czy broda, brzydzą mnie bardziej, ale to ten sam rodzaj antyestetyki.
Ja jestem romantykiem, wolę więc oddawać k🤬sa w delikatne drobniutkie dłonie czy wsadzać po łabędzie szyje

Na takie laski trzeba uważać, żeby Ci h🤬ja nie zmieliła jak zacznie się bawić flakami. A i możliwe że prześcieradło dupą zaciągnie no nie wiem.