👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sylwetka super, żadna szkapa. Tyle że ...mało kobieca. Tam gdzie facet jest twardy, kobieta powinna być miękka. A ona miękkie, to ma chyba tylko sylikony.
Dziewczyna w ogóle nie warta pozazdroszczenia, za to jej BMI ...jak najbardziej.
Dziewczyna w ogóle nie warta pozazdroszczenia, za to jej BMI ...jak najbardziej.
janlew napisał/a:
Sylwetka super, żadna szkapa. Tyle że ...mało kobieca. Tam gdzie facet jest twardy, kobieta powinna być miękka. A ona miękkie, to ma chyba tylko sylikony.
Gdzie facet jest twardy?? Sami Ulańce w tej naszej Polsce lub chude szczury

Co to jest?! Alien? Xenomorf?
Gdzie to ma organy wewnętrzne alias "kichy"?
Chyba nie ma problemów z "zaparciami"
W sumie to szacun za wrodzony talent + wytrenowane ciało, pomimo że mimo wszystko wygląda to trochę jak scena z horroru
Chyba nie ma problemów z "zaparciami"
W sumie to szacun za wrodzony talent + wytrenowane ciało, pomimo że mimo wszystko wygląda to trochę jak scena z horroru
Saika napisał/a:
Nawet Arnold potrafił kiedyś wciągnąć brzuch, bo nie grzali wtedy jeszcze GH.
URAGE napisał/a:
bo biceps ma 40
Raczej coś koło 31cm będzie mieć ta pani.
parekselans napisał/a:
Nawet Arnold potrafił kiedyś wciągnąć brzuch, bo nie grzali wtedy jeszcze GH.
Raczej coś koło 31cm będzie mieć ta pani.
A nie 32?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie