👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajne ma te kulki.
Podaj link do całości. Ciekawe jakie miny trzaska, gdy wkłada je do psiochy.
Podaj link do całości. Ciekawe jakie miny trzaska, gdy wkłada je do psiochy.
poligon6 napisał/a:
Zmartwie was ale to facet.
skąd taki wniosek ?

PersivalusPerwersalus napisał/a:
skąd taki wniosek ?
Golfik przykrywajacy jabłko adama.

poligon6 napisał/a:
Zmartwie was ale to facet.
PersivalusPerwersalus napisał/a:
skąd taki wniosek ?
poligon6 napisał/a:
Golfik przykrywajacy jabłko adama.

Głodnemu chleb a myśli, pedale

Budrys2000 napisał/a:
Fajny performens, chociaż wolałbym, żeby pokazała dupę
pokazuje w 0:33. Wygląda smacznie
Abraxus napisał/a:
Macie i walcie sobie wszyscy.
Co tu walić? Chyba łepetyną w kule!

TB303 napisał/a:
Głodnemu chleb a myśli, pedale
Zgłodiałes cioto?

Twoje kryptopedalstwo jest wszystkim dobrze znane. Nie próbuj się bronić. Twoje skrajnie ofensywne reakcje tego nie zmienią, a tylko utwierdzają nas w tym przekonaniu.
Uwaga! Uwaga!
poligon6:
Uwaga! Uwaga!
poligon6:

TB303 napisał/a:
Twoje kryptopedalstwo jest wszystkim dobrze znane. Nie próbuj się bronić. Twoje skrajnie ofensywne reakcje tego nie zmienią, a tylko utwierdzają nas w tym przekonaniu.
A więc zgłodniałeś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie