📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Piwko za chillout
Ps.
Montaż czy faktycznie im to wychodzi:(
]

Ps.
Montaż czy faktycznie im to wychodzi:(
]
Przynajmniej widać, że mają jaja pimpuszki. Większe, niż niejeden facet...
Nie jest sadolskie ale Bro stawiam, za całokształt
Nie jest sadolskie ale Bro stawiam, za całokształt

Jakby jakaś wpadła na dziurę w drodze to ilość desek by się zwiększyła

BrunerOvned napisał/a:
Przynajmniej widać, że mają jaja pimpuszki. Większe, niż niejeden facet...
Nie jest sadolskie ale Bro stawiam, za całokształt![]()
Nie wiem czy zauważyłeś, ale większość kobiet na sadolu ma jaja i doskonale je widać

Swka napisał/a:
Temat: "Laski, deski" . . . ZDECYDUJ SIĘ!!
![]()
sama jestem kobitą, więc to dla mnie dwa niezwiązane słowa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie