Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kapergw 2013-01-30, 18:21 6
Taaa, zaczyna się od tatuażu, a kończy na wstrzykiwaniu tej marichłaniny.
Zgłoś
m................m 2013-01-30, 18:25
@autor
Dobry temat, leci piwo! (żartowałem, dałbym szczyny ale nie ma tutaj takiej opcji )
że tez się tobie chciało to tutaj wrzucać
myślałem by dać to na sadola wczoraj, ale nie mam czasu na wgrywanie zdjęć w przeciwieństwie do gnijących przed monitorem ludzi takich jak ty
Zgłoś
ssiruuvi 2013-01-30, 18:34 5
na czwartym zdjeciu laska z heroes

Zgłoś
bioly21 2013-01-30, 18:37 1
jakbym sobie chciał poczytać to gówno to bym sobie wszedł na joemonster.org a nie na sadistic.pl
Zgłoś
Avitus 2013-01-30, 18:39 10
Kocham dziewczyny z tatuażami tylko takimi konkretnymi a nie z jakimiś tribalami nad dupą.

podpis użytkownika

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Zgłoś
P................z 2013-01-30, 18:40 13
Zgłoś
n................2 2013-01-30, 18:41
Nieprawda, Kościół potępia tatuaże fronda.pl/a/pismo-swiete-nie-bedziecie-sie-tatuowac,20834.html
Zgłoś
s................r 2013-01-30, 18:43 1
Sie tam querva znacie, moze jakis temat z materiałami własnymi, he?
Zgłoś
ffsapher 2013-01-30, 18:53
sadole, pokażcie swoje tatuaże
Zgłoś
haqer 2013-01-30, 19:31 3
jak ktoś lubi dziary to : wydziarani.pl niektóre są naprawdę ciekawe... (zwłaszcza dupeczki i tylko dlatego tam zaglądam )
na zachętę :
Zgłoś
l................e 2013-01-30, 20:03 3
zaba711 napisał/a:

majer napisał/a:

jeszcze wczoraj na dowcipnym joemonster, a już dziś na sadystycznym sadistic.pl nie podoba mi się panie adminie przeklejanie czyichś prac z joemonster, może wprowadzimy zasade że jak się robi coś takiego to trzeba połączyć kilka źródeł? np minimalnie 2?

P🤬lić ... od razu wyp🤬alać do kosza, chce ci się oglądać 10 razy to samo na różnych stronach ?

W dupach wam się poj🤬o ? Nie wszyscy są nerdami i mają czas przeglądać 50 różnych stron A poza tym, sami mamy k🤬a tworzyć materiały na sadistica? Czy skąd je brać?
K🤬a jakoś przy filmikach, zdjęciach z kaotic.com, liveleak.com itp. nikomu nie przeszkadza, że materiał jest podj🤬y z innej strony
Dobrze, że i tak większość ma w dupie wasze zdanie na ten temat
Zgłoś
Moodyxcore 2013-01-30, 20:21
najlepsze wytatuowane dupeczki są na suicidegirls.com/ ;D
szkoda że portal płatny ;c
Zgłoś
trylian 2013-01-30, 20:26
Idh-yaa napisał/a:

Pomaziały się flamastrem i myślą, że są fajne.

a nie są?
Zgłoś
zjerycha 2013-01-30, 20:56
brawo dla "autora", odkrył joemonster
Zgłoś
itemeczek 2013-01-30, 21:06 1
I c🤬j, że z joemonstera? Ja tam nie zaglądam, więc gdyby ktos nie wrzucił materiału tutaj, to bym go nie zobaczył. Materiał ciekawy, dupeczki spoko, dałem piwo. Proszę wyp🤬alać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie