👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaa, zaczyna się od tatuażu, a kończy na wstrzykiwaniu tej marichłaniny.

@autor
Dobry temat, leci piwo! (żartowałem, dałbym szczyny ale nie ma tutaj takiej opcji
)
że tez się tobie chciało to tutaj wrzucać
myślałem by dać to na sadola wczoraj, ale nie mam czasu na wgrywanie zdjęć w przeciwieństwie do gnijących przed monitorem ludzi takich jak ty
Dobry temat, leci piwo! (żartowałem, dałbym szczyny ale nie ma tutaj takiej opcji

że tez się tobie chciało to tutaj wrzucać
myślałem by dać to na sadola wczoraj, ale nie mam czasu na wgrywanie zdjęć w przeciwieństwie do gnijących przed monitorem ludzi takich jak ty

jakbym sobie chciał poczytać to gówno to bym sobie wszedł na joemonster.org a nie na sadistic.pl
Kocham dziewczyny z tatuażami tylko takimi konkretnymi a nie z jakimiś tribalami nad dupą.

Nieprawda, Kościół potępia tatuaże fronda.pl/a/pismo-swiete-nie-bedziecie-sie-tatuowac,20834.html

Sie tam querva znacie, moze jakis temat z materiałami własnymi, he?
jak ktoś lubi dziary to : wydziarani.pl niektóre są naprawdę ciekawe... (zwłaszcza dupeczki i tylko dlatego tam zaglądam
)
na zachętę :

na zachętę :

najlepsze wytatuowane dupeczki są na suicidegirls.com/ ;D
szkoda że portal płatny ;c
szkoda że portal płatny ;c
Idh-yaa napisał/a:
Pomaziały się flamastrem i myślą, że są fajne.
![]()
a nie są?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie