Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................1 2013-01-30, 12:23 16

Zgłoś
z................y 2013-01-30, 12:30 19
Masz kratę browarów jak pokażesz zdjęcie Benia z tatuażem
Zgłoś
Whiltierna 2013-01-30, 12:34 2
Pomaziały się flamastrem i myślą, że są fajne.

podpis użytkownika

„Filigranowa laleczka o twarzy wenezuelskiej k🤬y...”

2Hard
Zgłoś
SKINHEAD 2013-01-30, 12:43 7
Tatuaz jest jak narkotyk... zrobisz jeden i chcesz wiecej i wiecej..
Zgłoś
remi1982 2013-01-30, 12:45 3
Jako ciekawostkę warto dodać, że kiedy władze Japonii zakazały swoim obywatelom ozdabiać ciała dziarami, jako jedyni mogli się dalej tatuować strażacy. A to z tej prostej przyczyny, że łatwiej było zidentyfikować zwłoki, gdyby taki strażak uległ wypadkowi podczas gaszenia pożaru.

podpis użytkownika

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
majer 2013-01-30, 12:45 2
jeszcze wczoraj na dowcipnym joemonster, a już dziś na sadystycznym sadistic.pl nie podoba mi się panie adminie przeklejanie czyichś prac z joemonster, może wprowadzimy zasade że jak się robi coś takiego to trzeba połączyć kilka źródeł? np minimalnie 2?
Zgłoś
z................3 2013-01-30, 12:45 2
jest tatoo jest browar
Zgłoś
R................s 2013-01-30, 12:47 9
taaa.. penie większość użytkowników sadola, którzy posiadają tatuaż mają h🤬ja wartego smoka albo jeszcze h🤬jowszego tribala.
Zgłoś
zaba711 2013-01-30, 13:19 2
majer napisał/a:

jeszcze wczoraj na dowcipnym joemonster, a już dziś na sadystycznym sadistic.pl nie podoba mi się panie adminie przeklejanie czyichś prac z joemonster, może wprowadzimy zasade że jak się robi coś takiego to trzeba połączyć kilka źródeł? np minimalnie 2?

P🤬lić ... od razu wyp🤬alać do kosza, chce ci się oglądać 10 razy to samo na różnych stronach ?
Zgłoś
gargo 2013-01-30, 13:34 7
Obecnie urzędujący Papież raczej sobie "Hail Hitler" a nie "Hail Mary" wytatuował.
Zgłoś
S................s 2013-01-30, 13:35
Tatuaże u dziewczyn przestały mi się podobać od momentu gdy zobaczyłem jak one wyglądają potem na ciele starej kobiety.
Zgłoś
androgenius 2013-01-30, 14:15 5
Akurat te pokazane na tych fotach, kolorowe, zakrywające po 50% ciała gówna nie wyglądają fajnie. Dla lasek lepsze są pojedyńcze tatuaże w fajnych miejscach, wzgórek, nad dupskiem, na łopatce itp.
A nie zaj🤬 sobię rękaw jak ta szpilkowa.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
elvis02 2013-01-30, 18:17
Mam tribala i wcale się go nie wstydzę. Chociaż po kilku głębszych wygląda jak smok.
Pytanie do Rems. Czy przez to powinienem się czuć podwójnie ch*jowo?
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2013-01-30, 18:20
43 godziny na fotelu? Ja po 8 godzinach dziabania miałem dosyć.

podpis użytkownika

MEGA BEKA GRANA
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie