Pokazuje, jaka to podatna na uszkodzenia maszyna.
* Wstawiający nie miał na myśli rosyjskiego śmigłowca.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za późno, za parę dni popełnisz samobójstwo.
Przecież się nie uszkodził tylko kontynuował lądowanie...
Coś się jednak uszkodziło, trochę inny dźwięk rejestrowała kamera po kontakcie rotora z plandeką.
shoe5maker napisał/a:
Coś się jednak uszkodziło, trochę inny dźwięk rejestrowała kamera po kontakcie rotora z plandeką.
No to było znaczące zwolnienie wirnika i nawet zniosło go trochę ale raczej nic poważnego się nie stało. Przypał by był jak by to zablokowało wirnik ogonowy.
nie oglądać, nie rozbił się
sir_Alex napisał/a:
nie oglądać, nie rozbił się
On już tu drugi raz się nie rozbił, a Ty mówisz...
Po opisie myślałem że pani lempart dostała skrzydeł ale okazuje się że chodzi o śmigłowiec
Po tytule myślałem że Kukiz z okna wypadł.
Kierunek zmienił zanim szmata wpadła w wirnik
Nowoczesny polski system PLOT "
PAKT 447" zakupiony od izraelskiego dostawcy, który dystrybuuje afrykańską myśl techniczną na rynki Państw zaprzyjaźnionych. Kosztuje prawdopodobnie 300 mld $, ale podobo naczelnik próbował negocjować na 60 mld $.
Wolę już obejrzeć tiktoka, niż to. Widziałem to dwa tygodnie temu - nie na tiktokach, na jutubach.
deszcz by zabił ten śmigłowiec

a na serio, chyba pilot spanikował nie wiedząc co mu w śmigiełko wlatuje
Yaeko ty imbecylu. To jest sadistic. Pomyliłeś strony do umieszczania takich filmików ty j🤬y debilu...