Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Latające dziecko
LastSoul • 2022-06-12, 22:38
Temat sprzed paru miesięcy, ale z Polskiego podwórka, także zapraszam do podziwiania debilizmu 21 letniej matki, która postanowiła nie zapiąć swojego dziecka pasami przed wyruszeniem w drogę.

Źródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ArkSa 2022-06-13, 9:59 1
Figlarz_ napisał/a:

Czy jest jakaś szansa, że wypadnięcie z samochodu jest dla niej lepszym rozwiązaniem niż pozostanie w aucie przypieta pasami? Może siedziała po lewej z tylu i dzięki katapultuje uratowała życie?
Taka mam tylko rozkmine

Jest pewien % wypadków, gdzie niezapięcie pasów powoduje przeżycie. Ale to są specyficzne sytuacje i nie jesteś w stanie tego przewidzieć. I jest to niewielki % więc z logicznego punktu widzenia nie ma sensu nie zapinać
Zgłoś
Figlarz_ 2022-06-13, 12:33
Wiadomo, ja mówię o tej jednej konkretnej sytuacji. Swoją droga kiedyś, jak miałem kilka lat, mieliśmy wypadek samochodem i moj dziadek przeżył właśnie dlatego, ze nie miał pasów zapiętych, bo gdyby miał, to zostałoby z niego mielone co najwyżej.
Zgłoś
kuba123454 2022-06-13, 13:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
panar3 2022-06-13, 14:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kosmodysk 2022-06-13, 19:18
Sprzedam tylna klapę i drzwi lewe tylne do takiej foki. Kolor srebrny. Będą pasować.
Zgłoś
Kidl3r 2022-06-13, 20:13
Zgłoś
picolo 2022-06-13, 20:40
To wygląda bardziej minus mama.
Zgłoś
Juzwa 2022-06-13, 20:46
Zgłoś
NataliaW 2022-06-13, 21:00 1
Po co te drzewa przy drogach? Ktoś wytłumaczy?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-14, 0:42
A teraz mama zrobi ci samolocik
Zgłoś
Frank_Lopez 2022-06-14, 1:28
Figlarz_ napisał/a:

Czy jest jakaś szansa, że wypadnięcie z samochodu jest dla niej lepszym rozwiązaniem niż pozostanie w aucie przypieta pasami? Może siedziała po lewej z tylu i dzięki katapultuje uratowała życie?
Taka mam tylko rozkmine

Dobre pytanie. Znam przypadek katastrofy dźwigu, który przewrócił się na zwyżkę z dwójką pracowników. Paradoksalnie ten, który nie był przypięty liną i urządzeniem samohamownym odfrunął i jakimś cudem przeżył, ten który miał wszystko zgodnie z bhp zginął.
Zgłoś
Kałdi 2022-06-14, 1:35
To najgorszy widok, jaki można ujrzeć w wypadkach komunikacyjnych
Zgłoś
KosmatyHui 2024-01-15, 23:58
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem