Co roku to się dzieje od wielu lat tym razem mamy zbliżenie na wideo leci piwo
Czy jest jakaś szansa, że wypadnięcie z samochodu jest dla niej lepszym rozwiązaniem niż pozostanie w aucie przypieta pasami? Może siedziała po lewej z tylu i dzięki katapultuje uratowała życie?
Taka mam tylko rozkmine
Taka mam tylko rozkmine

Beka_XD napisał/a:
- 500.
I bon turystyczny 500 zł albo nawet 1000 zł jak dziecko niepełnosprawne poszedł się j🤬
Gitta napisał/a:
Czy dziecko żyje?
Bardzo smutne
Z tego co wiem to chyba żyje.
Zasysacz napisał/a:
Z tego co wiem to chyba żyje.
Żyje. Wystarczy przeczytać artykuł.
Ja jak szwagra babę op🤬lalem ze dziecku nie zapina pasów ani nawet fotelika to jej wytłumaczenie było ze to tylko przecież kawałek.
Zbysław napisał/a:
Ustawka, kto by nie zapią pasem dziecka!!
ZapiąŁ nieuku ZAPIĄŁ!!! Co wy k🤬a macie z tą odmianą przez przypadki? A może jesteś gówniarzem, który jeszcze nie przerabiał tego w szkole?
P🤬licie o 500 plus minus jakby to były wasze pieniądze. Sami bierzecie zasiłki i zapomogi, a twardo p🤬licie o WASZYCH podatkach. C🤬J z wami!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Juzwa napisał/a:
ZapiąŁ nieuku ZAPIĄŁ!!! Co wy k🤬a macie z tą odmianą przez przypadki? A może jesteś gówniarzem, który jeszcze nie przerabiał tego w szkole?
P🤬licie o 500 plus minus jakby to były wasze pieniądze. Sami bierzecie zasiłki i zapomogi, a twardo p🤬licie o WASZYCH podatkach. C🤬J z wami!
O 7 rano denerwować się z powodu braku jednej literki? Nie warto, taki ładny dzień się rozpoczął.