📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:51

Idę dokręcić koła, żeby nie było materiału na Sadolu pt. "Burakowi z Audi odpadają koła".
też pójdę dokręcić swoje koła, potem by było "BMW M3 E46 odpadło koło, hard!"

To i ja pójdę dokręcić koła żeby potem nie było że "burakowi w wartburgu odpadło koło".

To ja też dokręcę śrubki żeby potem nie było tutaj materiału o "kolesiowi w Bugatti Veyronie Super Sports odpadło koło"
hellmartin napisał/a:
To ja też dokręcę śrubki żeby potem nie było tutaj materiału o "kolesiowi w Bugatti Veyronie Super Sports odpadło koło"
Śrubki to sobie w bani podokręcaj żeby Ci uszy nie odpadły

u ruskich to strach z domu wyjść ba wstać nawet.
idziesz do pracy wszyscy pijany , jedziesz wszyscy pijani , zatrzymuje cię policja wszyscy pijani , idziesz do szkoły wszyscy pijani
w słowo pijani można wstawić chętni łapówki , uprawiąjący seks w krzakach , strzelający do przechodzi , radioaktywni... i tak można opisać dzień statystycznego rosjanina
idziesz do pracy wszyscy pijany , jedziesz wszyscy pijani , zatrzymuje cię policja wszyscy pijani , idziesz do szkoły wszyscy pijani
w słowo pijani można wstawić chętni łapówki , uprawiąjący seks w krzakach , strzelający do przechodzi , radioaktywni... i tak można opisać dzień statystycznego rosjanina

Oni chyba nie wiedzą że śrub/nakrętek powinno być tyle samo ile dziur/szpilek w piaście koła
Może traktują to jak sugestię producenta do której nie trzeba się stosować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie