Prosze oglądac od 0:45, i podziwiać piekno przyrody.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Właśnie to wczoraj oglądałem. Na c🤬j one się tam wspinają, podobno nawet na 80 metrów.
Morsy niezdary.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Przesłanie: kupować k🤬a wiatraki i ogniwa od Sorosa, wincyj i szybciej, bo lodu ni ma i morsy spadają!!!
Globalne ocieplenie, wcale nieśmieszne.
Nawet 500+ waszych rodzin nie uratuje
^^ oczywiście. Szczególnie w Polsce, gdzie energetyka wiatrowa kluczowym programem rządu...
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Pewnie na górze otworzyli nowego Lidla a w nim promocja na karpie
protest że nie ma programu Mors 350+
Filmy o marsach komentarze o żydach heh
Jak można się tak stoczyć, tak upaść..
kto nie skacze ten z policji
To jest zbiorowe samobójstwo, zwierzęta czują, że w przyrodzie coś źle sie dzieje.
Pirx
2019-04-10, 17:41
A mnie to się zrobiło smutno, nawet bardziej niż oglądając Polską reprezentacje.
j🤬a prowokacja sp🤬olonych ludzi. Morsy zostały zagonione na klif przez niedźwiedzia polarnego.... Spadają, bo nie mają poczucia głębi, nie kumają, że jest wysoko.
a globalne ocieplenie pojawia się co jakiś czas na ziemi (tak, jak i epoki lodowcowe) i nikt i nic tego nie zmieni, bo to ma związek z podróżą kuli ziemskiej przez wszechświat i procesami, o których nie chce mi się rozpisywać na sadistiku.