Idioci mają najwiecej szczęścia , normalni ludzie giną
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Dwa ucha up🤬lone jednym strzałem. Ja bym poszedł puścić TOTka
podpis użytkownika
Opis
mnie śmieszy że to normalna atrakcja w pl tak jak escape room toć to jest niebezpieczne ale ludzie mogą z tego skorzystać dla rozrywki xd
Można mieć kasę, można mieć zdrowie ale najważniejsze w życiu to mieć farta

przecież k🤬a przeciął trzonek to gdzie uj🤬e ucha?drewnem?k🤬a oglądajcie filmiki uważnie.
pedały.
pedały.
MalcolmX napisał/a:
Dwa ucha up🤬lone jednym strzałem. Ja bym poszedł puścić TOTka
W szkole oprócz zadań związanych z czytaniem ze zrozumieniem, powinni dać dodatkowe lekcje dla przyszłych sadoli związane z oglądaniem ze zrozumieniem

A i jeszcze z umiejętnością odróżniania fake'ów.
Superszadko napisał/a:
W szkole oprócz zadań związanych z czytaniem ze zrozumieniem, powinni dać dodatkowe lekcje dla przyszłych sadoli związane z oglądaniem ze zrozumieniem
A i jeszcze z umiejętnością odróżniania fake'ów.
Ok panie znawca, skąd podejrzenie że to fejk? Druga rzecz - chłopak użył skrótu myślowego że up🤬lone ucha a Ty zaraz plujesz kwasem że ogląda bez zrozumienia.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
orzech1991 napisał/a:
Ok panie znawca, skąd podejrzenie że to fejk? Druga rzecz - chłopak użył skrótu myślowego że up🤬lone ucha a Ty zaraz plujesz kwasem że ogląda bez zrozumienia.
A czy gdzieś stwierdziłem, że to fejk ? Ja tylko wyraziłem swoje zdanie dotyczące wprowadzenia dodatkowych zajęć w szkole., które umożliwią sadolom późniejsze oglądanie ze zrozumieniem i w innych przypadkach (których stwierdziłem całe morze wręcz) odróżnianie fikcji od rzeczywistości. I tak, jestem znawcą i będę pluł jadem, bo po to tu jestem i mam taki kaprys. A tak w ogóle to pisze się uszy

sensualna napisał/a:
mnie śmieszy że to normalna atrakcja w pl tak jak escape room toć to jest niebezpieczne ale ludzie mogą z tego skorzystać dla rozrywki xd
Co k🤬a?
Lysack napisał/a:
Co k***a?
No możesz iść na rzucanie siekierą dla zabawy, do tarczy. Tylko że zasady mówią że po każdym rzucie należy usunąć siekierę z tarczy.