Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
McQurwa 2019-07-17, 13:19 13

Idioci mają najwiecej szczęścia , normalni ludzie giną

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
MalcolmX 2019-07-17, 14:30 5
Dwa ucha up🤬lone jednym strzałem. Ja bym poszedł puścić TOTka

podpis użytkownika

Opis
Zgłoś
sensualna 2019-07-17, 14:52
mnie śmieszy że to normalna atrakcja w pl tak jak escape room toć to jest niebezpieczne ale ludzie mogą z tego skorzystać dla rozrywki xd
Zgłoś
siwybis 2019-07-17, 15:31 6
Można mieć kasę, można mieć zdrowie ale najważniejsze w życiu to mieć farta
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-17, 15:32 1
Ciekawe, czy to pierwsze ostrzeżenie...
Zgłoś
jbone 2019-07-17, 16:11 6
przecież k🤬a przeciął trzonek to gdzie uj🤬e ucha?drewnem?k🤬a oglądajcie filmiki uważnie.

pedały.
Zgłoś
Superszadko 2019-07-17, 17:38
MalcolmX napisał/a:

Dwa ucha up🤬lone jednym strzałem. Ja bym poszedł puścić TOTka

W szkole oprócz zadań związanych z czytaniem ze zrozumieniem, powinni dać dodatkowe lekcje dla przyszłych sadoli związane z oglądaniem ze zrozumieniem
A i jeszcze z umiejętnością odróżniania fake'ów.
Zgłoś
orzech1991 2019-07-17, 17:45
Superszadko napisał/a:

W szkole oprócz zadań związanych z czytaniem ze zrozumieniem, powinni dać dodatkowe lekcje dla przyszłych sadoli związane z oglądaniem ze zrozumieniem
A i jeszcze z umiejętnością odróżniania fake'ów.

Ok panie znawca, skąd podejrzenie że to fejk? Druga rzecz - chłopak użył skrótu myślowego że up🤬lone ucha a Ty zaraz plujesz kwasem że ogląda bez zrozumienia.

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
Superszadko 2019-07-17, 18:03
orzech1991 napisał/a:

Ok panie znawca, skąd podejrzenie że to fejk? Druga rzecz - chłopak użył skrótu myślowego że up🤬lone ucha a Ty zaraz plujesz kwasem że ogląda bez zrozumienia.

A czy gdzieś stwierdziłem, że to fejk ? Ja tylko wyraziłem swoje zdanie dotyczące wprowadzenia dodatkowych zajęć w szkole., które umożliwią sadolom późniejsze oglądanie ze zrozumieniem i w innych przypadkach (których stwierdziłem całe morze wręcz) odróżnianie fikcji od rzeczywistości. I tak, jestem znawcą i będę pluł jadem, bo po to tu jestem i mam taki kaprys. A tak w ogóle to pisze się uszy I c🤬j.
Zgłoś
Lysack 2019-07-18, 2:21
sensualna napisał/a:

mnie śmieszy że to normalna atrakcja w pl tak jak escape room toć to jest niebezpieczne ale ludzie mogą z tego skorzystać dla rozrywki xd

Co k🤬a?
Zgłoś
korinogaro 2019-07-18, 12:33
Lysack napisał/a:

Co k***a?

No możesz iść na rzucanie siekierą dla zabawy, do tarczy. Tylko że zasady mówią że po każdym rzucie należy usunąć siekierę z tarczy.
Zgłoś