Przyjemnie się ogląda i do tego robi wrażenie(Zero w tym sadyzmu, chyba, ze sobie wyobrazicie jak spadają bez zabezpieczenia i co się z nimi stanie

)
Ten skok w mgłę

to musi dostarczać adrenaliny
Konto usunięte
2012-01-28, 16:48
od samego patrzenia rece mi sie spocily
fajnie było by w takim spokojnym klimacie obejżeć takie skoki w wersji harda

samobójcy stroją sobie żarty , gra muzyczka ,wersja hd , eleganckie stroje i tylko , jeb jeb jeb jeb jeb :: D D łahahahuhuhhuhhaaaa (złowieszczy śmiech )
Konto usunięte
2012-01-29, 12:10
przejscie po linie jest 'wyczynem' dodatkowo 500m nad ziemia, bez zabezp. japier./.. ;o
Nabs
2012-01-29, 20:35
za rozj🤬ie żółtka podczas smażenia jajka, piwa nie będzie! K🤬a taka profanacja, ja p🤬le..
Ja bym ten kamień zrzucił na dół. Fajnie by się rozleciał na dole
K🤬a jak ja bym chciał żeby w Polsce były takie fiordy.......
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
zrobione w wersji FR tzn muzyczka super cool wszyscy są super cool i ogólnie jest super cool tylko ze zygać się chce jak się patrzy na tych kolesi bo nawet adrenalina ich nie podnieca nienawidzę żabojadów normalny człowiek to by tam skakał z radości za same widoczki,gory ,skoki itp itd a te qu..wy to ledwo co gadają pozabijać w P🤬dU
Zapiera dech. Oni są porządnie pop🤬leni i przez to są właśnie tacy niesamowici!
Doj🤬ie wygląda to we mgle
Konto usunięte
2012-01-31, 2:00
Spora czesc z LyseFjorden w Norwegi. Skacza chlopaki z Preikestolen ~650 prosto w dol. Mega miejscowka!!!
Podczas wojny nie byli tacy odważni.
Konto usunięte
2012-01-31, 22:26
Hacerking, co to za muzyka w tle? bede wdzięczny
Jeśli kiedyś będę miał okazję skoczyć ze spadochronem albo w wingsuit(bodajże tak to się nazywa), to Twórcy strony sadistic postawię skrzynkę Jack'a Daniels'a, bo to dzięki tej stronie się o tym dowiedziałem.