Pierdo*lone komary

Dokładnie. Dlatego jako stały bywalec tego kraju też na nich nie patrze jeśli tylko prawo mi na to pozwala i często są zdziwieni. Raz skręcałem na parking w prawo, a kobieta próbowała mnie wyminąć z prawej... miałem kierunek, a ta śmiała się jeszcze aferowac jak ja mogłem 😂 ogólnie spadła prawie z tego rowera miała szczęście, że byłem na tyle miły żeby jej nie rozjechać.
Innym razem chłopek mi się zderzaka tylnego bardzo blisko trzymał, tak, że w lusterkach mi zniknął, z naprzeciwka coś wyjechało, to ja w hamulce i ten człek co dystansu nie trzymał na twarzy wylądował. Nie zatrzymałem się pomóc.
Tak więc nawet w kraju tulipanów święte krowy można zbeszcześcić jeśli zna się przepisy.
Ma to samo. Jak tylko wiem że święta krowa niema pierwszeństwa to lecę nie patrzę na nich. Z tym wyminięciem z prawej miałem tak samo tylko kaaskop skuterzysta, stary dziad. Było to jakieś 10 lat temu XD od tego momentu się nie powtórzył taki Sadolowy manewr.
Pytanie czy pedalarz miał pierwszeństwo czy to tylko przejazd sugerowany.
Zdecydowanie Pedalarz powinien ustąpić pierwszeństwa, manager oznaczenie. Przejazd oficjalny, ale w NL rowerzysta nie ma pierwszeństwa przecinając jezdnię w ten sposób.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie