👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
arbe napisał/a:
też tak kiedyś przechodziłem przez ulicę...
Wszyscy dobrze Cię pamiętają.

@Dalione
nie, nie to nie ja... ten na filmie porusza się za szybko
nie, nie to nie ja... ten na filmie porusza się za szybko

Ile jeszcze trzeba ponownie włączyć filmik zanim rzuci tym leniwcem?
@up
Jesteś niesamowicie sadystyczny! Szacun!
Ps. leniwce są zajebiste
Jesteś niesamowicie sadystyczny! Szacun!
Ps. leniwce są zajebiste

filmik denny, ale rozwaliła mnie ta muzyka i światłość bijąca ze zwierza

ten film tak trzyma w napieciu, ze ten leniwiec sie tak zdenerwowal, ze jego tetno podskoczylo z 4 uderzen na sekunde do az 6.

kleyou napisał/a:
ten film tak trzyma w napieciu, ze ten leniwiec sie tak zdenerwowal, ze jego tetno podskoczylo z 4 uderzen na sekunde do az 6.
chciales zablysnac, a wyszlo jak zwykle...

Myślałem, że ten ratownik kopnie z mioda tego leniwca w dupę.. filmik po ch***u

Miranda napisał/a:
filmik denny, ale rozwaliła mnie ta muzyka i światłość bijąca ze zwierza
![]()

To denny, czy przypadkiem może rozwaliło Cię akurat to, co miało być w tym filmiku zabawne i uczynić go interesującym?? -.-'
Hahaah.. filmik miażdży!! musiał go zrobić geniusz z ostro porytym beretem xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie