📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kevinmarko napisał/a:
czego Ci chińczykowie jeszcze nie wymyślą..
chińczykowie...? widzę, że w gimnazjum kiblujesz 2 rok

Wystarczy ,że posłuchasz ich języka to się można już uśmiać konkretnie.

I wez teraz zrob D przewoz osob i przez swoja glupote pozabijaj 30 osob zamkna cie jak nic za katastrofe w ruchu ladowym. Jednak nie zmienia faktu ze zajbiscie nimi rzucilo. Ciekawe ile rannych.
Kierowca na luzie, bo pasy ma
Tylko mu jakiś chińczyk na głowę spadł, a poza tym to.... ZAPINAJCIE PASY!

Tylko mu jakiś chińczyk na głowę spadł, a poza tym to.... ZAPINAJCIE PASY!

Wszyscy mogli zapoiac pasy... poza tym fanie by bylo jak jakas fajna panna by mi na ryj wpadla swoja c🤬ka podczas takiego zdarzenai

Jak bys tyle ryzu zjadl w zyciu co oni nie musial bys redbulla pic zeby dodal ci skrzydel

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie