Mazury 2020
podpis użytkownika
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Z tego co wiem to komary lecą za zapachem potu..... To pomyślcie jak od niego j🤬...

Nie jest tak źle przecież to nie szerszenie. Da Silva dostaje wp🤬l deską albo innymi przedmiotami a takie komarki to on p🤬li. Słyszałem że zanim złowił pierwszą rybę najadł się nimi do syta i poszedł w c🤬j

up sa 2 dzwieki, ktore jak slysze wywoluja u mnie dyskomfort budzik i bzyczenie komara.
silwerbalk napisał/a:
Masz rację, ale..Z tego co wiem to komary lecą za zapachem potu..... To pomyślcie jak od niego j🤬...
U ruskich za Uralem praktycznie aż do Bajkału teren jest pokryty tysiącami, jak nie dziesiątkami tysięcy malutkich jeziorek/stawów/zbiorników wodnych. Dodaj sobie do tego odległości między miastami/wsiami rzędu 50-100km i wyjdzie Ci tak że na jednego ruskiego przypada tam jakiś milion komarów. Polecam sobie odpalić satelite na google mapsach i sami zobaczycie.. polecam też kanał Michała Patera który niejednokrotnie przep🤬lił autostopem rosje w obie strony i często na swoich vlogach o tym mówi albo pokazuje jak go wp🤬lają komary żywcem.