👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strugi napisał/a:
no cóż, sami profesjonaliści na tym sadisticu
A skąd, ja mam tylko 200KM, za to sprawne. Zaś kretyn potrafiący zrobić sobie krzywdę, bo się przeliczył zawsze śmieszy. Wracaj na ziarno.pl
ale cebulion w komentarzach, sami eskperci, mistrzowie kierownicy z passata 1.9 w gnoju i wąsate janusze ze swoim sztandarowym tekstem, ze na biednego nie trafilo
nie pozdrawiam

p-a-t napisał/a:
ale cebulion w komentarzach, sami eskperci, mistrzowie kierownicy z passata 1.9 w gnoju i wąsate janusze ze swoim sztandarowym tekstem, ze na biednego nie trafilo nie pozdrawiam
Nie zesraj się

Farołrz napisał/a:
W tym modelu najmniejszy silnik to 4.0
Najsłabszy to 4.0. Tutaj może już być 3.7
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie