Mam nadzieję, że to tylko taki ponury żart.
A właśnie zajebiście!!!
Niech wszystkie "postępowce" zobaczą czym to się wszystko skończy.
Niech lewackie Julki oglądają konkurencję kobiet z takimi dziwolągami.
Pojbeie im się w głowach jak zrozumieją, że kobiety nie są fizycznie sprawniejsze od mężczyzn.
Im szybciej to się zacznie, tym szybciej skończy.
IMO BARDZO DOBRZE, że to coś startuje jako kobieta.
Najpiękniejszymi kobietami są mężczyźni!
Braciom Zielińskim chyba się kończy dyskwalifikacja. Może zgodzili by się dla chwały Polskich ciężarów na taki myk. Lepsze to niż sterydy. I dwa złota pewne. Adrian-na byl-a by pierwsza na świecie że złotem dla obydwu płci.
traf
2021-07-04, 20:00
dożyłem bardzo interesujących w przemiany społeczne czasów,gdyby ktoś mi powiedział na początku lat 90-ych że do tego to wszystko zmierza zalecił bym mniej palenia trawki
Nyrewesa napisał/a:
Braciom Zielińskim chyba się kończy dyskwalifikacja. Może zgodzili by się dla chwały Polskich ciężarów na taki myk. Lepsze to niż sterydy. I dwa złota pewne. Adrian-na byl-a by pierwsza na świecie że złotem dla obydwu płci.
dla chwały? Mi było by wstyd za taki medal dla Polski...
nowynick napisał/a:
dla chwały? Mi było by wstyd za taki medal dla Polski...
Nie bądź taki zaściankowy, bądź europejczykiem;) Krul Europy powrócił do Polskiej polityki, już on ci wytłumaczy co to znaczy być postępowym
traf napisał/a:
dożyłem bardzo interesujących w przemiany społeczne czasów,gdyby ktoś mi powiedział na początku lat 90-ych że do tego to wszystko zmierza zalecił bym mniej palenia trawki
"Obyś żył w ciekawych czasach"
Najlepsze jest to że lewactwo domaga się żeby osoby panseksualne również mogły startować...
Reasumując: Maciek z bicepsem 50cm, czuje się dzisiaj Dżesiką... i chce startować razem z kobietami w podnoszeniu ciężarów... żal mi kobiet które całe życie trenowały, aby teraz mierzyć się „pełnoprawne” „tolerancyjnie” z facetami.
Ło to ci nowina. To może Bruce Jenner powróci na olimpiadę?