👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej nie zrobił tego z kolegą po fachu, blokując lewy pas przy wyprzedzaniu.
kap0 napisał/a:
Pewnie jezdzisz na tirze, mam pytanie dosc osobiste jak to jest lac i srac w kabinie a pozniej siedziec w tym smrodzie? Tylko nie wyskakuj ze bulek nie bede jadl jak nie bedziesz jezdzic.
Ale Ty zdajesz sobie sprawę durniu,że praktycznie na każdej drodze i parkingu są toalety i prysznice? Masz ból dupy do tirów bo na każdej drodze widzisz jak Cię robią lewym,a Ty w tej swojej Yarisce czy innym głównie musisz się 3 razy przeżegnac zanim wyjedziesz na autostradę

bardzo skomplikowane. wyjeżdzasz na środek, włączasz awaryjki, przyhamowujesz i dajesz ręką przez otwartą szybę znak zwalniania. ale widac to zbyt skomplikowane dla niektórych tępych móżdzków. aż strach wyjeżdzać na drogę, widząc po wpisach ilu tępcyh matołów jeździ.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie