Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cojestwazneaconiejest 2024-05-08, 17:11 2
leworęczny, pewnie artystyczna dusza. zamiast skupić się na ćwiczeniu, bujał w obłokach, wyobrażając sobie korzyści płynące z kolejnego centymetra w bicku.

prawy łokieć często też siada od gównianej pozycji trzymania myszki przy kompie
Zgłoś
smc 2024-05-08, 17:20 2
Od walenia konia.
Zgłoś
poliqon 2024-05-08, 19:21 1
bardzo nieciekawa sytuacja ... bo to prawa ręka, wieć nie będzie mogł konia walić
Zgłoś
Baronessa 2024-05-08, 19:43 4
Konkret cymbalisko... Żeby to jeszcze jakieś poważne ciężary były, a tam ze 25 kilo max na hantli jest...

dżonyłojlker napisał/a:

A co do filmiku: niezły k🤬a niedorozwój, hantli się używa głównie dlatego, by nie zrobić sobie krzywdy sztangą, ale żeby uszkodzić się hantlami, no, to trzeba mieć talent.

P🤬lisz... Widać, że c🤬ja się znasz na kulturystyce. Wyciskanie hantli na klate jest tak samo ważne, jak wyciskanie sztangi na klate. Jak chcesz mieć wielkie, silne i dobrze rozbudowane cyce, jak p🤬lony Arnold ShwarzeNigger, to przede wszystkim wyciskanie hantli na klate różne skosy i wyciskanie sztangi różne skosy + do tego jakieś rozpiętki np. na maszynie. Samą sztangą nie zbudujesz wielkiej klaty, a jedynie zewnętrzne jej partie. Do budowania środkowych i wewnętrznych partii klaty jest właśnie wyciskanie hantli + rozpy.

Do 12 serii w tygodniu na klate dla naturala w zupełności wystarczy, np:
Pn: 4 serie wyciskania sztangi na płaskiej, 3 s. rozpy na maszynie siedząc. Czw: 4s wyciskanie hantli na ławie skos 40⁰.
Zgłoś
Duczki1234 2024-05-08, 20:11
Danonkow nie wp🤬lał i mu kości spruchniały
Zgłoś
~Dostojny 2024-05-08, 20:26 2
Baronessa napisał/a:

Konkret cymbalisko... Żeby to jeszcze jakieś poważne ciężary były, a tam ze 25 kilo max na hantli jest...
P🤬lisz... Widać, że c🤬ja się znasz na kulturystyce. Wyciskanie hantli na klate jest tak samo ważne, jak wyciskanie sztangi na klate. Jak chcesz mieć wielkie, silne i dobrze rozbudowane cyce, jak p🤬lony Arnold ShwarzeNigger, to przede wszystkim wyciskanie hantli na klate różne skosy i wyciskanie sztangi różne skosy + do tego jakieś rozpiętki np. na maszynie. Samą sztangą nie zbudujesz wielkiej klaty, a jedynie zewnętrzne jej partie. Do budowania środkowych i wewnętrznych partii klaty jest właśnie wyciskanie hantli + rozpy.
Pn: 4 serie wyciskania sztangi na płaskiej, 3 s. rozpy na maszynie siedząc. Czw: 4s wyciskanie hantli na ławie skos 40⁰.

Czekałem który sadolowy debil pierwszy się obsra, ale nie spodziewałem się, że zrobi to mój porwany ze szpitala brat bliźniak

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
baronturbina 2024-05-08, 20:35 1
Baronessa napisał/a:

Fit it up te c🤬jki znają sie na kulturystyce jak Magda Gessler na gotowaniu.

Zgłoś
OblesnyKnur 2024-05-08, 22:05
Ja wlasnie dlatego nie wale konia!
Zgłoś
voodoo_16 2024-05-08, 23:10
wincyj na te patyki zap🤬lic trzeba było
Zgłoś
barniak 2024-05-08, 23:41 2
OblesnyKnur napisał/a:

Ja wlasnie dlatego nie wale konia!

Bo masz ciągle ręce zajęte od marszczenia kolegom…
Zgłoś
smc 2024-05-09, 0:32
Jak to jest być przegrywem...?

Tylu specjalistów, ktoś... coś...?
Zgłoś
elim 2024-05-09, 18:27
Wygląda dosyć słabo, z takimi ciężkimi hantlami to nie miało prawa się udać
Zgłoś