Zamontowanie ławki w centrum miasta w Kolumbii sprawiło, że przynajmniej parę osób zwróciło uwagę na drugiego człowieka.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:23
wam z tą mentalnością typowo polską już całkiem odbiło a ten smutas nawet tym nickiem to potwierdza. Mnie się to podoba, a nóż jakaś fajna dupeczka by siadła obok
@up, widocznie Smutas nadal nie jest w stanie zmierzyć się z traumą, będącą pokłosiem wczesnodziecięcych kontaktów seksualnych z miejscowym proboszczem, skoro wszędzie widzi homopropagandę i pedalstwo. Inicjatywa przednia i z pewnością umiliła niejednokrotnie komuś dzień, więc piwko. Na pohybel smutasom i różnej maści kryptopedałom!
same cioty na tym klipie. Przecież to idealna okazja na podryw. Zmiast siadać na końcach ławki, mówisz, żebyście usiedli na środku i w efekcie przytulacie się przed poznaniem.
W końcu zabiegani i zapracowani ludzie się uśmiechnęli i mieli kawał dobrej zabawy
ravvar@ nawet jesli ustawka to ja poporosze o wiecej takichhh wyjebistaa sprawaaaa a ty siedzz przed kapem i mull kiche
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie