Zamontowanie ławki w centrum miasta w Kolumbii sprawiło, że przynajmniej parę osób zwróciło uwagę na drugiego człowieka.
Konto usunięte
2014-07-06, 13:29
Co to jest? Znowu inwazja jakiejś gejowskiej propagandy?
Konto usunięte
2014-07-06, 15:43
Smutas, Twoja stara to gej.
Smutas napisał/a:
Co to jest? Znowu inwazja jakiejś gejowskiej propagandy?
No końcu jest logo ALGIDY to takie lody

a nie jakaś gejowska propaganda
wam z tą mentalnością typowo polską już całkiem odbiło a ten smutas nawet tym nickiem to potwierdza. Mnie się to podoba, a nóż jakaś fajna dupeczka by siadła obok
podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życie
@up, widocznie Smutas nadal nie jest w stanie zmierzyć się z traumą, będącą pokłosiem wczesnodziecięcych kontaktów seksualnych z miejscowym proboszczem, skoro wszędzie widzi homopropagandę i pedalstwo. Inicjatywa przednia i z pewnością umiliła niejednokrotnie komuś dzień, więc piwko. Na pohybel smutasom i różnej maści kryptopedałom!
Konto usunięte
2014-07-06, 20:07
daj ktoś link do źródła
Konto usunięte
2014-07-06, 20:08
to jest to, tego oczekuję, jak wchodzę na sadistic
Konto usunięte
2014-07-06, 20:16
@MocnyFull nie no spoko czyli co mamy się zachwycać, tym że dwóch nieznajomych ludzi ze sobą porozmawia? to jest dopiero pop🤬lone. Takie czasy mamy, że wydaje mi się, że coraz więcej ludzi ma przed tym opory, stąd popularność takich filmików jak ten właśnie - szczególnie wśród ludzi którzy boją się na żywo nawiązać kontakt i uważają to za coś nadzwyczajnego.
to jest dopiero znak tzw. przez Ciebie "polskiej mentalności".
ps. i tak dla uściślenia tylko, nic nie mam do tego pomysłu niech se stawiają. Uważam tylko, że filmik nie jest o niczym szczególnym i pomylił portale:)
Konto usunięte
2014-07-06, 20:16
same cioty na tym klipie. Przecież to idealna okazja na podryw. Zmiast siadać na końcach ławki, mówisz, żebyście usiedli na środku i w efekcie przytulacie się przed poznaniem.
W końcu zabiegani i zapracowani ludzie się uśmiechnęli i mieli kawał dobrej zabawy
Konto usunięte
2014-07-06, 20:43
Jak mam ławkę to chce na niej siedzieć a nie się bujać jak małpa. Będę chciał się bujać to pójdę na plac zabaw q.q
ravvar@ nawet jesli ustawka to ja poporosze o wiecej takichhh wyjebistaa sprawaaaa a ty siedzz przed kapem i mull kiche
Takie proste tyle kozysci, szkoda ze w Polsce jest malo takich inicjatyw ;/