👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najdroższe powietrze na świecie i to w dodatku o zapachu łoju

lakes napisał/a:
podobno są nie zdrowe
Podobno "nie" z przymiotnikami piszemy razem

powietrze w paczce czipsow jest po to zebyscie niemusieli jesc polamanych okruszkow tylko cale czipsy

W tym przypadku to otworzył, wysypał, zostawił 2 kawałki i zgrzał zamknięcie;] Ale faktem jest, że przesadzają z proporcją wielkość paczki- ilość chipsów
@thebyq wiesz ile to by było np 40g świeżych ziemniaków?
z tego raczej by wiecej niż 3 chipsy nie były ;P

Jak nam na Ziemi zabraknie powietrza to wykupimy wszystkie paczki Laysów

Anonymous~ napisał/a:
Podobno "nie" z przymiotnikami piszemy razem
![]()
Podobno sadyści nie zwracają uwagi na pisownie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie