Czego to debil nie zrobi dla poklasku patoli, a drugi debil nie umieści na srajtoku. Ha tfu !
Przez takich debili budowa czegokolwiek w tym kraju z kału i tektury trwa wieczność. Szkoda że po robocie nie lansuje się na gwiazdę tiktoka - czyżby z braku czasu i konieczności osuszenia czteropaka Harnasia ?
K🤬a mać, jaki zapijaczony ryjec... Niezły dynks musi codziennie walić. Typowy robol najniższej klasy...
Fajną masz robotę, ja niestety jestem j🤬ym korposzczurem, ale na szczęście jest sadistic

Do cv niech sobie wpisze. Ci co rżą z niego są niestety na podobnym poziomie intelektualnym

o k🤬a ale sadyzm aż green peace zbiegło mi się pod domem protestować po włączeniu tego gówna. Czy naprawdę dla dodających te filmy patologia z workiem węgla to jest sadyzm ? jeśli tak to jesteście typowymi sperdolinami xD
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Czego to debil nie zrobi dla poklasku patoli, a drugi debil nie umieści na srajtoku. Ha tfu !
To powiedz mi na c🤬j dałeś piwko?
miszczkurde napisał/a:
taka typowo wieśniacka zabawa jak na plebs przystało
Gość z filmu to jeszcze nic. Pomyśl jaka siara że sowieci na ukrainie pija wodę z kibli, które pierwszy raz w życiu widzieli.