👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@opusative
rozumiem że jesteś jednym z metali i tylko ten gatunek akceptujesz?
niech sie rozpocznie gównoburza
rozumiem że jesteś jednym z metali i tylko ten gatunek akceptujesz?
niech sie rozpocznie gównoburza

wormarder,
jak bluesa,muzykę celtycką(którą cenię naprawdę jak i muzykę folkową skandynawska),rock wszelakiej maści,reggae etc etc nazwiesz metalem to ta...muzyka z filmiku bardziej mi pod punka podchodzi no ale...
A tego powiedz mi jedno tak z ciekawości pytam skoro ludzie słuchający rapu czy tam muzyki elektronicznej są tak otwarci na wszelakie gatunki dlaczego nie akceptują metalu itp
?
jak bluesa,muzykę celtycką(którą cenię naprawdę jak i muzykę folkową skandynawska),rock wszelakiej maści,reggae etc etc nazwiesz metalem to ta...muzyka z filmiku bardziej mi pod punka podchodzi no ale...

A tego powiedz mi jedno tak z ciekawości pytam skoro ludzie słuchający rapu czy tam muzyki elektronicznej są tak otwarci na wszelakie gatunki dlaczego nie akceptują metalu itp

opusative napisał/a:
wormarder,
jak bluesa,muzykę celtycką(którą cenię naprawdę jak i muzykę folkową skandynawska),rock wszelakiej maści,reggae etc etc nazwiesz metalem to ta...muzyka z filmiku bardziej mi pod punka podchodzi no ale...![]()
A tego powiedz mi jedno tak z ciekawości pytam skoro ludzie słuchający rapu czy tam muzyki elektronicznej są tak otwarci na wszelakie gatunki dlaczego nie akceptują metalu itp?
Obrazek
na pytanie odpowiem: nie mam pojęcia, słucham wszystkiego oprócz radiowych "hitów"

Bo po co staremu siwemu dziadowi tablet potrzebny i tak by nie umiał używać,takiemu to wystarczyła by ta flaszka i był by szczęśliwy, tak to jest jak się nie umie cenniejszych prezentów otwierać,dobrze mu tak

Sadzac po marce t-shirtu Holandia albo pracowal w Holce tam kazdy nosi g-stara

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie