@opusative
rozumiem że jesteś jednym z metali i tylko ten gatunek akceptujesz?
niech sie rozpocznie gównoburza
rozumiem że jesteś jednym z metali i tylko ten gatunek akceptujesz?
niech sie rozpocznie gównoburza

HAHAHAHAHAHA! Co za idiota
rany jak ja się ciesze, że mu się rozk🤬ił ten tablet

Cytat:
Co za k🤬a idiota. Kto otwiera prezenty na stojaco?
Ci co nie siedzą

wormarder,
jak bluesa,muzykę celtycką(którą cenię naprawdę jak i muzykę folkową skandynawska),rock wszelakiej maści,reggae etc etc nazwiesz metalem to ta...muzyka z filmiku bardziej mi pod punka podchodzi no ale...
A tego powiedz mi jedno tak z ciekawości pytam skoro ludzie słuchający rapu czy tam muzyki elektronicznej są tak otwarci na wszelakie gatunki dlaczego nie akceptują metalu itp
?
jak bluesa,muzykę celtycką(którą cenię naprawdę jak i muzykę folkową skandynawska),rock wszelakiej maści,reggae etc etc nazwiesz metalem to ta...muzyka z filmiku bardziej mi pod punka podchodzi no ale...

A tego powiedz mi jedno tak z ciekawości pytam skoro ludzie słuchający rapu czy tam muzyki elektronicznej są tak otwarci na wszelakie gatunki dlaczego nie akceptują metalu itp

opusative napisał/a:
wormarder,
jak bluesa,muzykę celtycką(którą cenię naprawdę jak i muzykę folkową skandynawska),rock wszelakiej maści,reggae etc etc nazwiesz metalem to ta...muzyka z filmiku bardziej mi pod punka podchodzi no ale...![]()
A tego powiedz mi jedno tak z ciekawości pytam skoro ludzie słuchający rapu czy tam muzyki elektronicznej są tak otwarci na wszelakie gatunki dlaczego nie akceptują metalu itp?
Obrazek
na pytanie odpowiem: nie mam pojęcia, słucham wszystkiego oprócz radiowych "hitów"

Bo po co staremu siwemu dziadowi tablet potrzebny i tak by nie umiał używać,takiemu to wystarczyła by ta flaszka i był by szczęśliwy, tak to jest jak się nie umie cenniejszych prezentów otwierać,dobrze mu tak
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill meMiej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane

Sadzac po marce t-shirtu Holandia albo pracowal w Holce tam kazdy nosi g-stara

twisternh napisał/a:
Otwieranie prezentu na święta
jakiś c🤬jowy podkład ale efekt piękny
Ja się kurna pytam na wuj oni wszyscy stoją przy otwieraniu prezentu?

atreidespl napisał/a:
Jebie fejkiem na kilometr... i zaj🤬e z JoeMonster.org...
hohoh a wiesz, że jest jeszcze coś takiego jak yt ? i z niego jest brane 90% filmów tutaj umieszczane? z dupy filmu nie znalazłem