bo najważniejsze to sprawdzić czy ładowarkę dali

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Aż ciężko uwierzyć, że tak przypadkiem nagrywali to, jak typ prezenty sobie rozpakowuje.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
stery_srh napisał/a:
Aż ciężko uwierzyć, że tak przypadkiem nagrywali to, jak typ prezenty sobie rozpakowuje.
Co ty p🤬lisz. Bardzo dużo osób nagrywa filmy dla siebie, rodziny, znajomych z urodzin, świąt, itp. a że coś się takiego stało to wstawił na YT.
chlusniembousniem napisał/a:
Co ty p🤬lisz. Bardzo dużo osób nagrywa filmy dla siebie, rodziny, znajomych z urodzin, świąt, itp. a że coś się takiego stało to wstawił na YT.
Aha, no to zajebiście - przekonałeś mnie. Teraz już wiem na 100%, że to nie ściema.

podpis użytkownika
Smak '80 lat...

Kosmodysk napisał/a:
Zajebista laska- r🤬ałbym
C🤬j nas obchodzi co byś robił a czego nie. Codziennie mijasz na ulicy setki takich fajnych lasek i co: r🤬asz je? Czy powrót do pustego mieszkania i pamięciówa?

76200 napisał/a:
C🤬j nas obchodzi co byś robił a czego nie. Codziennie mijasz na ulicy setki takich fajnych lasek i co: r🤬asz je? Czy powrót do pustego mieszkania i pamięciówa?![]()
Jak cię c🤬j obchodzi, to po co jeszcze się pytasz!

rafiki napisał/a:
Sosnowiec?
Tablet w papierze nie kocyku

twisternh napisał/a:
jakiś c🤬jowy podkład ale efekt piękny
nie k🤬a lepiej zap🤬lić dubstepa albo techniawę

Czasem mi szkoda, że już nie ma Związku Radzieckiego. I ludzie by byli mądrzejsi, i po tabletach możnaby było i czołgami jeździć!
Jest jeszcze opcja, że tabletów w ogóle by nie było, a ludzie gniliby w kołchozach.
Jest jeszcze opcja, że tabletów w ogóle by nie było, a ludzie gniliby w kołchozach.