Tu nic nie jest przypadkowe. Nie oszukujmy się że za tym stoi Putin któremu rządy pisu są na rękę bo kłóci się z całą Europą i robiąc zadyme w Unii Europejskiej dodatkowo tez psuje relacje z USA. A że poparcie pisu spada to co wujek Władimir robi? Wysyła imigrantow do Polski bo wie Polacy ich nie lubią i pis zyzksa w sondażach a opozycja straci za chęć ich przyjęcia. Dzieki temu pis się umocni i Putin znowu będzie miał cichego wspólnika w UE
Tylko jedna rzecz, skoro pisowi spada i Putin wysyła migrantów na pomoc to dlaczego opozycja robi wszystko, żeby pisowi urosło?
Haha widzę, że włączyłeś myślenie
Przepraszam ale rynsztokowe media pisowskie to nie są dla mnie źródła dowodów.
Kolejne pytanie. Gdzie są kibole obrońcy ojczyzny? Gdzie są wojownicy Maryi i nacjonaliści? Wszystkie te grupy deklarowały, że dla Polski dadzą się poćwiartować i wskoczą w ogień. Jakoś nie widzę kolejek pod WKU.

Przepraszam ale rynsztokowe media pisowskie to nie są dla mnie źródła dowodów.
Kolejne pytanie. Gdzie są kibole obrońcy ojczyzny? Gdzie są wojownicy Maryi i nacjonaliści? Wszystkie te grupy deklarowały, że dla Polski dadzą się poćwiartować i wskoczą w ogień. Jakoś nie widzę kolejek pod WKU.
A czym właśnie jest WOT? Cieszę się, że tego naczelnego adwokata POwskich kmiotów uważasz za rynsztok.
A czym właśnie jest WOT? Cieszę się, że tego naczelnego adwokata POwskich kmiotów uważasz za rynsztok.
Hahaha jasne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie