📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20

gregorybe napisał/a:
Coś mi tu śmierdzi. Piszą, że cztery ofiary a auto jak widać dwu osobowe bo z tyłu kanapy nie ma
Akurat poniekąd coś tam wiem więc twoja ciekawość zostanie rozwiana.
Klatka, a zasadniczo rollbar został wyciągnięty jakoś niedawno i powrót wnętrza do serii więc dlatego mogły jechać 4 osoby.
Nie dziękuj.
Marcusfff napisał/a:
A mama przestrzegała...
Ha ha, nawet matka odradzała homoseksualizm

Bogacze do piachu to dobra wiadomość.
Po co komu dorobkiewicze?
Po co komu dorobkiewicze?
mógł jechać sztbciej , może by nie rozpoznali kto siedział za kierowmicą
Paprykarzszczecinski napisał/a:
Wina kierowcy debila który zapieprza 160 km w terenie zabudowanym. Ma za swoje.
Takich przygłupów jeździ sporo po Krakowie. Mam nadzieję, że ten zrobił dobry początek. Mamy w Krakowie trochę mostów, słupów i ścian. Dalejże ułani, do boju!
Typowe banany, którym rodzice dali wszystko nie wymagając niczego w zamian, niemający wypbrażni, a jedynie wiarę w siebie i świadomosc, że są bogami na tym świecie. Nie dziś, to jutro ktoś postronny by zginął, bo nie wierzę, że to był jednostkowy wybryk. Kiedy to oglądałem rzuciłem do żony, że powinni stracić prawko dożywotnio, a ona na to: przecież stracili☹️

frbolo1987 napisał/a:
A tak przed wypadkiem
Jest mowa o czterech trupach, a tu pełna klatka z tyłu.
Juzwa napisał/a:
Takich przygłupów jeździ sporo po Krakowie. Mam nadzieję, że ten zrobił dobry początek. Mamy w Krakowie trochę mostów, słupów i ścian. Dalejże ułani, do boju!
W kazdy wiekszym miescie jezdzi sporo takich Bananow ktorzy probuja filmy Vina Diesla przeniesc w swiat rzeczywisty. Na cale szczescie w prawdziwym zyciu nie ma CGI wiec bedzie wiecej takich spektakularnych wypadkow a tym bardziej ze wakacje dopiero sie zaczely.
Oby tylko byly dobre materialy na sadola

Co do Peritteli (czy jak jej tam) to jest idealnym przykladem rodzica ktory nie powinien posiadac nawet zlotej rybki nie mowiac juz o dzieciach.
Babka pusta niczym beben pralki wirnikowej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie