Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
luuuukasz24 2023-07-15, 18:34 32
Wracali z miejscówek nielegalnych nocnych wyścigów. W Krakowie istnieją dwa takowe pod nazwą NFS Cracow i Speed Up. Bohater tego zdarzenia był częstym uczestnikiem tego drugiego. Wiem, bo osobiście nie raz w tym uczestniczyłem. Z tym że na NFS bo tam właściel jednego bananowca wraz z innymi bananowcami spotykają się na prywatnym placu jego tatulka złodzieja firmy AGMAZ i LUKMAZ o którym też ostatnio było głośno obok stacji. Pokręcą boczki, postrzelają z wydechów a po 12 w nocy rura na miasto próbować się na tzw ćwiarach na których wygrana decyduje tylko moc silnika bo skila tam żadnego. Paradoksalnie tydzień temu policja zorganizowana duża obława na tych zawodników
Zgłoś
Dkusz 2023-07-15, 19:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
adderwlkp 2023-07-15, 19:09 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2023-07-15, 19:28 40
@adderwlkp

To syn prostytutki podominował i poatakował zakręty...
Mieszkańcy Krakowa trochę odetchną- 4 delikwentów mniej, do hałasowania pod oknami, przy piątku i sobocie wieczorem.
Zgłoś
smc 2023-07-15, 20:02 15
Zgłoś
Kris891 2023-07-15, 20:08 4
Zgłoś
frbolo1987 2023-07-15, 20:18 10
Zgłoś
elim 2023-07-15, 20:43 17
Słyszałem w wczorajszej nocy jak przez Kraków przed trzecią jakiś debil jechał wyjąc przy tym niemiłosiernie silnikiem, mam nadzieję że to właśnie ten, będzie jednego nocnego wyjca mniej.
Zgłoś
rekineke21 2023-07-15, 20:44 21
Zgłoś
WS46 2023-07-15, 20:47
Głupota nie boli
Zgłoś
Marcusfff 2023-07-15, 20:50 6
Widać Pirelli Trofeo R na chwilę puściły drogę. Parafrazując klasyka- ztuningujesz, ulepszysz a wypadek i tak się zdarzy
Zgłoś
seliustius 2023-07-15, 20:54
Zgłoś
AlanOgórek 2023-07-15, 20:56
Spanikował przed czerwonym.

Zgłoś
gregorybe 2023-07-15, 20:59 2
Coś mi tu śmierdzi. Piszą, że cztery ofiary a auto jak widać dwu osobowe bo z tyłu kanapy nie ma
Zgłoś
bartii_mario 2023-07-15, 21:05 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem