📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Wracali z miejscówek nielegalnych nocnych wyścigów. W Krakowie istnieją dwa takowe pod nazwą NFS Cracow i Speed Up. Bohater tego zdarzenia był częstym uczestnikiem tego drugiego. Wiem, bo osobiście nie raz w tym uczestniczyłem. Z tym że na NFS bo tam właściel jednego bananowca wraz z innymi bananowcami spotykają się na prywatnym placu jego tatulka złodzieja firmy AGMAZ i LUKMAZ o którym też ostatnio było głośno obok stacji. Pokręcą boczki, postrzelają z wydechów a po 12 w nocy rura na miasto próbować się na tzw ćwiarach na których wygrana decyduje tylko moc silnika bo skila tam żadnego. Paradoksalnie tydzień temu policja zorganizowana duża obława na tych zawodników
@adderwlkp
To syn prostytutki podominował i poatakował zakręty...
Mieszkańcy Krakowa trochę odetchną- 4 delikwentów mniej, do hałasowania pod oknami, przy piątku i sobocie wieczorem.
To syn prostytutki podominował i poatakował zakręty...
Mieszkańcy Krakowa trochę odetchną- 4 delikwentów mniej, do hałasowania pod oknami, przy piątku i sobocie wieczorem.
Słyszałem w wczorajszej nocy jak przez Kraków przed trzecią jakiś debil jechał wyjąc przy tym niemiłosiernie silnikiem, mam nadzieję że to właśnie ten, będzie jednego nocnego wyjca mniej.
Widać Pirelli Trofeo R na chwilę puściły drogę. Parafrazując klasyka- ztuningujesz, ulepszysz a wypadek i tak się zdarzy

Coś mi tu śmierdzi. Piszą, że cztery ofiary a auto jak widać dwu osobowe bo z tyłu kanapy nie ma
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie