📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:12
Wstaję i widzę takie coś, od razu dzień lepszy, śmieci same się wyniosły
Adam19800605 napisał/a:
Podobno to synek tej dupnej bizneswomen peretti zginął
Zmienił nazwisko na Straciatella
Widzę remont przed mostem, chłopcy nie zauważyli że drogą na prosto na most zamknięta? Pieprzone aleje. Jakby jechali 50 to by nic się nie stało, ale takim autem jeszcze z kolegami to trzeba się popisać. Rip ameno
Chciałbym wiedzieć który sadol wpakował się tam na jezdnię. Brawo dla tego pana
U kostuchy nie ma znajomości ani specjalnego traktowania. Wszyscy równi
Wracali z miejscówek nielegalnych nocnych wyścigów. W Krakowie istnieją dwa takowe pod nazwą NFS Cracow i Speed Up. Bohater tego zdarzenia był częstym uczestnikiem tego drugiego. Wiem, bo osobiście nie raz w tym uczestniczyłem. Z tym że na NFS bo tam właściel jednego bananowca wraz z innymi bananowcami spotykają się na prywatnym placu jego tatulka złodzieja firmy AGMAZ i LUKMAZ o którym też ostatnio było głośno obok stacji. Pokręcą boczki, postrzelają z wydechów a po 12 w nocy rura na miasto próbować się na tzw ćwiarach na których wygrana decyduje tylko moc silnika bo skila tam żadnego. Paradoksalnie tydzień temu policja zorganizowana duża obława na tych zawodników
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie