konto usunięte
2017-07-13, 0:34
Jeżeli tak się leczą wyborcy Pisu, "patryjoci" i inne prawackoe z🤬by, to ja nie mam nic przeciwko.
Sam zostalem niedawno ojcem i jak takie cos slysze to mi rece opadaja
Medycyna to bzdura, tylko O. Tadeusz Rydzyk i fale jego radia mogą leczyć. Minister Radziwiłł jest gotów przeznaczyć resztę budżetu swojego resortu na dalsze uzdrawianie narodu poprzez działanie misyjne kościoła Toruńsko-Katolickiego. Szpitale to oldschool, wszystkich inaczej myślących czeka łamanie na fidget spinner przy założonym psim filtrze na snapie-to jest przyszłość.
Jedno jest pewne, lek na raka nigdy nie ujrzy światła dziennego, prawdopodobnie już istnieje ale wielkie koncerny farmaceutyczne nigdy nie pozwolą by został on dopuszczony do obiegu.Rocznie na walkę z rakiem wydaje się pewnie grube setki milionów albo nawet miliardy (chemioterapie, zabiegi, operacje, opiekę lekarska i inne leki wspomagające) a gdyby na raka był lek to te wszystkie miliardy by zniknęły... Podobna sytuacja jest z ropą naftową, chyba wszyscy już wiemy że od dawna samochody nie muszą być na ropę, ale jeszcze długo będą. Bo to ropa rządzi światem
@up
Urocze jak w 2 tematach dałeś ten sam komentarz...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@szpajder Nie wiesz co się w takiej sytuacji robi? Głosuje portfelem. twoja przychodnia zatrudniła lekarza który jest nieukiem albo olewa swoją pracę, to zmień przychodnię. Pieniądze za ciebie dostanie nowa przychodnia a ta stara będzie miała minus kilka stówek (strzelam - nie wiem jakie są za nas przekazywane stawki) na każdy rok. Możesz również napisać krótkie pismo informujące o przyczynach rezygnacji - każda przychodnia to przedsiębiorstwo i zależy im na jak największej ilości klientów. Jak pracownik jest do niczego to należy go zmienić.
Dokument na temat Amigdaliny aka Witaminy b17