Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prometheus_Coprophagus 2011-08-29, 13:01 1
@maciek98:
1. W kontekście hasła z pierwszej grafiki ("leczenie pedofilii może być tanie") nieuzasadnione wydaje się użycie słowa "lecz".
2. Przymiotniki stopniuje się regularnie albo opisowo. Niemożliwe jest zastosowanie jednego i drugiego razem.
Gramatyka leży, na szczęście już w czwartek wracasz do szkoły.
Powodzenia.

@benekppl, czy kładzenie nacisku na poprawne używanie języka ojczystego oraz zwracanie na to uwagi innych (w domyśle - aby ponownie nie zrobili z siebie pośmiewiska) jest wyznacznikiem bycia, jak to określiłeś, "hejterem"?

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
TommyTheRipper 2011-08-29, 13:03 4
@KULTYWATOR Gramatyki, a nie ortografii...

podpis użytkownika

I'm the heretic
Ain't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-29, 14:02 3
maciek98 napisał/a:

Druga rzecz to nie moje dzieło z tą siekierą ( wyłowione na demotach )

Czy wam wszystkim k🤬a trzeba kawę na ławę pisać że: "to nie moje dzieło" , "to nie ja jechałem" itd.

Ludzie domyślcie się że autor posta nie zawsze jest twórcą filmu tekstu, grafiki itd.

Fakt, że to nie Twoje dzieło, w ogóle Cię nie usprawiedliwia. Trzeba było poprawić i nie byłoby całego zamieszania. Jeśli wstawiasz to w takiej właśnie formie, każdy raczej uważa, że nie rozumiesz tego błędu. Nie dziw się więc. Autor posta za niego odpowiada, k🤬a. (Dodałam na końcu kurtyzanę, by ułatwić Ci odbiór)
Zgłoś
Kriski 2011-08-29, 17:56
tygryniooo napisał/a:

Mógłbym takich bydlaków ubijać za darmo w ramach wolontariatu.

Łyżką cedzakową
Zgłoś
CJ 2011-08-29, 22:47
Siekiery FISKARSA są (naj)lepsze. Neo to tani gniot.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-31, 10:27
stryjek.pl/Siekiera-800g-kuta-tuv-gs.530
siekiera po 19.46 , jednakże autor nie pomyślał o kosztach przesyłki oraz o ortografii
Zgłoś