👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka napisał/a:
Tak, właśnie czytałam. Prokuratora i c🤬la konowała który na niego fałszywie doniósł powinno się na długie latka posadzić.
Po pierwsze, to nie było nawet warzywo tylko stwierdzony zgon. Po drugie, nawet gdyby to było warzywo, przepisy lekarskie jasno mówią o zaniechaniu uporczywej terapii gdy wiadomo że to nie ma sensu. Po trzecie, komisja lekarska przeanalizowała sprawę i nie dopatrzyła się nieprawidłowości. Po czwarte, c🤬l który złożył zawiadomienie był onucą z poglądami na poziomie Siriuza i wielokrotnie wcześniej narażał pacjentów na ryzyko utraty zdrowia tylko po to aby ukraińcowi dopiec.
Lepiej zacząć uczyć się ukraińskiego.
Jak inaczej człowiek powie:
"Panie władzo, nie przejechałem na czerwonym" albo "Proszę nie odłączać mojego respiratora". Trzeba znać języki, a nie potem mieć pretensje do innych.
BTW, słyszałaś kiedyś o przypadku skazania jakiegoś lekarza przez komisję innych lekarzy? To wyjątkowo solidarne środowisko więc logiczne, że to była wina pacjenta, że nier🤬awy, a nie lekarza

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie