Dość proste pytanie, ale zdania podzielone.
Moim zdaniem ci, którzy są na tyle inteligentni żeby palić - to sobie palą i się tym nie chwalą. Oczywiście całkowita legalizacja mogłaby mieć niepodziewany skutek, ale znając życie to bydło nie zna umiaru i mielibyśmy wnioski o legalizację koki (bo przecież żyjemy w wolnym kraju)...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-25, 15:09
konto usunięte
2012-11-25, 15:17
A Wy naiwni myślicie, że państwo to będzie tylko czystą trawkę wam rozprowadzać ? Że nie będzie mieszania w celu zwiększenia produktywności? Oczywiście że nie, przecież zostanie powołana specjalistyczna komisja rządowa do spraw kontroli jakości... Gdyby to państwo miało być dystrybutorem waszej marihuany, to zapewniam że zadbałoby o to, byście się od niej uzależnili i kupowali więcej, więcej, więcej...
Może lepiej poprostu zrobić coś z tym krajem, a nie walczyć o to, żeby kraj zrobił coś dla nas ?
konto usunięte
2012-11-25, 15:25
konto usunięte
2012-11-25, 15:36
Gdyby była legalna palili byśmy czystą bez dopa a teraz ten towar co krąży z reki do ręki jest rozrabiany z dopem od którego "gnije" mózg
konto usunięte
2012-11-25, 15:44
Czemu wszyscy zwolennicy legalizacji tak ślepo wierzą w cudowną moc tego krzaka ? Wystarczy puścić takim delikwentom pare filmików z sieci o tym, jak to komuś wyleczyła cudownie raka i już ranga marihuany podnosi się w ich oczach conajmniej do roli cudownego uniwersalnego medykamentu. Pomyślcie nieraz drodzy konsumenci trawy, czy przypadkiem nie padliście ofiarą propagandy.
Pozatym, czemu każdy zwolennik legalizacji uważa, że każdy kto jest przeciwny, musi być alkoholikiem i palaczem ? Czemu wszystko sprowadza się do wyliczanki: Alkohol szkodzi bardziej niz marihuana a papierochy to już w ogóle! Weźcie pod uwagę to, że normalny obywatel może nie pić i nie palić, i być przeciwnym legalizacji.
Dodam też, że wiekszosć z Was - zwolenników legalizacji - zachowuje się jak ćpuny : nie dacie sobie powiedizeć, że to szkodzi, bo sami wiecie lepiej jak cudownym marihuana jest środkiem. Zachowujecie się jak niedojrzali, dziecinni idioci, którzy slepo wierzą w to, co jest modne : w cudowną trawkę.
Nesc
2012-11-25, 15:51
Tak jest ! Najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy nigdy nie mieli z tym do czynienia -.-
Na moje,niech legalizują. Kto nie bedzie chciał nie bedzie palił . Kto umie używać niech urzywa. Kto nie umie i jest debilem niech zaćpa sie na śmierć i na zasadzie darwinizmu wyeliminuje swoje jebnięte w dekiel geny z tej planety. Amen!
konto usunięte
2012-11-25, 16:07
Pomyślcie nad tym lemingi, jesteście pewni że państwo da wam zdrową, czystą trawę od której napewno się nie uzależnicie po to, żeby płacić więcej państwu?
konto usunięte
2012-11-25, 16:09
lenek napisał/a:
Dodam też, że wiekszosć z Was - zwolenników legalizacji - zachowuje się jak ćpuny : nie dacie sobie powiedizeć, że to szkodzi, bo sami wiecie lepiej jak cudownym marihuana jest środkiem. Zachowujecie się jak niedojrzali, dziecinni idioci, którzy slepo wierzą w to, co jest modne : w cudowną trawkę.
Nie wiem od kiedy trawka jest modna, znam ją już dość długo, jakieś 9 lat to u niektórych tutaj połowa życia i nie uważałem jej nigdy jako cudownego leku, bardziej jako cud natury ale i tak zawsze to była używka, substancja psychoaktywna, która nie może być czymś zdrowym dla człowieka ale potrafi go wyrwać z codzienności. Tym są używki i wszystko jest dla ludzi z głową bo nadużywanie czegokolwiek jest szkodliwe. I tyle mojej opinii o samym kwiatku z tej rośliny..
konto usunięte
2012-11-25, 16:13
konto usunięte
2012-11-25, 17:13
Osobiście uważam, że udowadnianie mniejszej szkodliwości zioła niż alkoholu, czy temu podobne spiny są niepotrzebne. Zabranianie spożywania czegokolwiek jest zwyczajnym ograniczaniem wolności. Może zakażmy spożywania soli tak jak w "człowieku demolce", bo jest niezdrowa! Biedne niemądre ludziki potrzebują, żeby za nich ktoś decydował co jest dla nich dobre.
konto usunięte
2012-11-25, 17:41
Pacuxx, no fajna bajka, znasz wiecej?
po za tym kazdy organizm jest inny wiec taka czy inna reakcja u mnie na marihuane u kogos innego moze byc odwrotna albo taka sama (chodzi mi tu o Wasze gadki o schizach itp.)