Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Legalny antyradar czyli jak wych*jać straż wiejską
konto usunięte • 2013-02-07, 19:06
Z góry uprzedzam, że nie ma tutaj wpadek strażników czy też dziwnie ustawionych radarów.
Jest to filmik ilustrujący w jak w łatwy sposób można przechytrzyć fotoradar oraz na jakiej zasadzie działa.

Jak było to wiadomo co z tym zrobić.
Zgłoś
werther 2013-02-08, 8:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krak 2013-02-08, 8:52 4
Polecam nokie 3210, tam oprócz antyradaru był miecz świetlny. Trzeba było wpisać tylko odpowiedni kod.
Zgłoś
Voltron 2013-02-08, 10:06
dzis wyprubuje
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-08, 10:25 1
@up
Wypróbuj też słownik.
Zgłoś
wsza104 2013-02-08, 10:34
Tak właśnie ,jeżeli tel. będzie tracić zasięg i go ponownie szukać obojętnie jakiej stacji byśmy nie słuchali to i tak będą zakłócenia ,przed każdym połączeniem czy też sms-em jest to samo. Czyli! używając tego systemu jakiś czas wpadniemy w paranoję ,że jesteśmy non-stop namierzani . Pozdrawiam))))
Zgłoś
Gebels 2013-02-08, 10:37
a nie można było prościej? 'połóż telefon po radiem, jeżeli ktoś namierza usłyszysz charczenie w radiu'. Z 6 min zrobiliśmy 10 sec
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-08, 10:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
snik0 2013-02-08, 10:58 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-08, 10:59 1
Zgłoś
charlietoooo 2013-02-08, 11:04
konto usunięte 2013-02-08, 11:21
Zgłoś
timmy77 2013-02-08, 12:20
Zgłoś
charlietoooo 2013-02-08, 15:53
konto usunięte 2013-02-08, 17:11
Alpine CDA 9853R nie reaguje na żadna komórke leżącą bezposrednio na niej.
Zgłoś
pietryna 2013-02-08, 22:38
timmy77 napisał/a:

Antyradary na suszarki laserowe kosztują 2 klocki wzwyż...

Mam stary antyradar z lat 90. Produkt prosto z USA(Uniden LRD2400SW - pisałem ostatnio do nich o instrukcję ale już nie produkują antyradarów i nie mają dokumentacji). Ojciec jak za niego płacił to jeszcze 4500000zł dał. Jako że kurs dolara od 1990 do 1995 zmieniał się błyskawicznie(od 2,5 do 25000zł za 1 dolara) to nie wiem ile dał w przeliczeniu i jaka to była siła nabywcza.

W każdym razie był to trochę niższy model i nie miał modułu do wyszukiwania laserowych radarów ale ma złącze aby dodatkowy moduł dokupić. Jego droższa wersja nie dość że miała ten moduł wbudowany to jeszcze posiadała czujkę skierowaną do tyłu, która w ograniczonym zakresie pomagałby przy fotoradarach ustawionych przodem do kierunku jazdy. Co prawda myślę że akurat mogło chodzić o to że policja w USA suszarkami wali od tyłu ale nie wiem.

Tak czy siak jedyne dwa radary stacjonarne w łodzi jakie mamy obecnie żółte(tzn. jakie ja widziałem, może są gdzieś jeszcze w innych częściach miasta) są wykrywane. Szare puszki nie dają efektu. Suszarkę policyjną też złapie. Suszarki laserowej już nie gdyż brak mu modułu.

I ponadto zdarza mu się łapać bardzo ostre światło(pełno tego w mieście teraz - nawet na ustawieniu city czasami przekłamuje) i standardowo łapie rozsuwane drzwi bo ich czujniki działają na zasadzie radaru.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem