Z góry uprzedzam, że nie ma tutaj wpadek strażników czy też dziwnie ustawionych radarów.
Jest to filmik ilustrujący w jak w łatwy sposób można przechytrzyć fotoradar oraz na jakiej zasadzie działa.
Jak było to wiadomo co z tym zrobić.
I na c🤬j to ? Od chyba 2012 roku czynne fotoradaru muszą być oznaczone. Tzn żółta paczka lub żółty patyk.
Konto usunięte
2013-02-07, 19:19
Jak przedmówca pytam się na c🤬j nam to potrzebne?
Konto usunięte
2013-02-07, 19:26
Po c🤬j to krasnal w wodzie stoi

np. po to, że nie zawsze masz stały fotoradar. Straż wiejska rozkłada te swoje pudła, które leżą na wysokości pół metra za płotem i za c🤬ja tego nie widać. W dodatku wg. autora filmiku można też w ten sposób wyłapać nieoznakowany radiowóz
Konto usunięte
2013-02-07, 19:49
coś go niewyraźnie widzę, zap🤬lam po RUTINOSCORBIN
Konto usunięte
2013-02-07, 19:59
1. Najbardziej p🤬lnięte napisy, jakie w życiu widziałem. Żeby druga linijka pojawiała się na początku?
2. K🤬a debil podał częstotliwość radiowej trójki, niby gdzie k🤬a, skoro w różnych częściach Polski częstotliwości są różne.
Konto usunięte
2013-02-07, 20:45
Koleś powiedział, że czestotliwość stacji radiowe to 96 cośtam KILOHERCÓW. Chyba powinno być MEGAHERCÓW.
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
Konto usunięte
2013-02-07, 22:09
ad1. "po c🤬j" - odpowiadam, na rowerze nie będzie wam to potrzebne
ad2. nie istotne jaką stację ustawisz, charakterystyczne pikanie powinno być też słychać na falach radia ma ryja
dziękuję, jestem ekspertem
K🤬a trójki trzeba słuchać w radiu.
Konto usunięte
2013-02-08, 1:49
fajny pomysł, ale spróbuj teraz zbudować kamerę.
Czy nikt z was nie zauważył, że on p🤬li bez sensu?
kuuurwa co z was sa za pojeby, chlopak chcial zrobic dobrze, to go k🤬a hejtuja banda cwaniakow, wpadnijcie na cos sami imbecyle
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Konto usunięte
2013-02-08, 6:55
pi pi pi pi pi pi pi pi pi i nie wiesz czy telefon sieci szuka czy cie namierzaja