👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uh, piekne czasy
doslownie kazda z tych gier przewalilem od deski do deski, wiekszosc to pozycje z pegasusa (pamietacie wypozyczalnie kartridzy i podmianki bebechow ?
)

Przecie Marian wyszedł w 85, Contra w 88, Battle City 85, Bomberman 85. Co to za lata 90te. Heh
//edit
^up
Nie ma to jak się chwalić oszustwem, zgiń śmieciu.
//edit
^up
Nie ma to jak się chwalić oszustwem, zgiń śmieciu.

Nie ma to jak znać większość tych dat na pamięć bo do dziś pogrywasz w Castlevanie czy inne Might & Magicy na emu na Wii.

Piękne czasy, teraz dzieciaki tylko oglądają jakiś pajaców grających na kompach.

Cytat:
Przecie Marian wyszedł w 85, Contra w 88, Battle City 85, Bomberman 85. Co to za lata 90te. Heh
Chyba zapomniałeś jakie to były czasy, w Polsce pegasusy pojawiły się dopiero po 1989.
Cudowne czasy gdy nie grafika była najważniejsza ale grywalność. Jutro rozbijam świnkę-skarbonkę i pędzę na najbliższy bazar kupić jakąś podróbę Pegasusa.
Aż miło na chwilę cofnąć się do tych czasów.. świetna lista ale brakuje mi w niej jeszcze Golden Axe.

Pamiętacie te kartridże 99999999999999999999999999in1?
A okazywało się, że są tam raptem 3-4 gry.

A okazywało się, że są tam raptem 3-4 gry.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie