Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mimo, że wielkim fanem tej drużyny nie jestem to jednak trzeba przyznać, że mają fantazje chłopaki. Jak widać krzesełka nie latały i stadion w miarę cały stoi

PS. Jak ktoś bystry jest to zauważy, że koleś w białej koszulce piznął się w tekście.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 15:54 1
Pierwsze co przeczytałem to "wiejski cwks"
Zgłoś
Miki6830 2012-11-14, 16:02
MMAchu napisał/a:

Kibicowanie to również zabawa, więc gówno warte te wasze argumenty. Na weselu też tańczyć nie będziecie bo zespół przygrywa disco a nie slayera? Wielcy muzycy się k🤬a znaleźli.

A słyszał o tym że Iron Maiden było w 80tym którymś na polskim weselu?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 17:08
Ci nasi kibole to jednak romantyczne duszyczki.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 17:26
to ze szczecina byłem:)
Zgłoś
loleks42 2012-11-14, 17:28
a potem beda szwedac sie w nocy po osiedlu i drzec jape 'legia tanczy dla mnie' i nap🤬lac w samochody
Zgłoś
nonpussumus 2012-11-14, 17:31
To są Ci straszni kilobe o których mówi tusk...

podpis użytkownika

we must secure the existence of our race and a future for white children
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 17:42 1
Disco polo to gówno było jest i bedzie ludzie to gorsze od dubstepu zrozumcie to wkońcu ! Nawet piwa za to nie postawie wirtualnego a już nie mówiąc prawdziwego, c🤬jnia jakich mało, to powinni odizolować a nie szerzyć !
Jak źle napisałem to poprawcie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 17:59
z Facebooka: Tymczasem na Żylecie

no rzeczywiście na Żylecie jak c🤬j, szczególnie że to jest ze Szczecina
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 18:20
Legia Pogoń dwa bratanki! To co się dziwić dobrej atmosferze. Jakby tak każdy mecz wyglądał i tak byście mówili że kibole to całe 'zuo' tego świata.

Pozdro dla ludzi potrafiących się dobrze bawić niezależnie od klubu czy muzyki!
Zgłoś
RevolutionGFX 2012-11-14, 18:36
"Dres i diso-polo... ja perdol" A ty k🤬a co? przy rapie sie bawisz?
Dajmy na to przykład:
Wyobrażasz sobie k🤬a osiemnastke JP? bo disco polo c🤬jowe?
Zgłoś
EdmundKemper 2012-11-14, 19:58 2
grzybobranie napisał/a:

@up
Jak można być fanem polskiej piłki klubowej ?

Bo fan jak sama nazwa wskazuje jeździ na mecze i jest blisko z klubem? A 99% wielkich polskich kibiców zagranicznych klubów nawet nie ogląda meczów swojej drużyny.
Zgłoś
nyypl 2012-11-14, 21:31 2
Parchol napisał/a:

Dres i diso-polo... ja perdole

powiedz jeszcze że chooligani z marszu niepodległości
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-15, 8:52
RevolutionGFX napisał/a:

"Dres i diso-polo... ja perdol" A ty k🤬a co? przy rapie sie bawisz?
Dajmy na to przykład:
Wyobrażasz sobie k🤬a osiemnastke JP? bo disco polo c🤬jowe?

Łohoho! No to żeś teraz doj🤬 do pieca po całości Widzę amator osiemnastek na salach bankietowych w garnitukach i krawatach, gdzie przy jednym stole siedzi rodzinka, a przy drugim koledzy i koleżanki. Niech zgadnę - kolega z miasta mniejszego niż 100 tyś mieszkańców? Byłeś kiedyś na osiemnastce w jakimkolwiek klubie? A może spytam inaczej: w ogóle wiesz, co to jest klub, jak wygląda i jaką muzykę tam puszczają? (oczywiście ostatnie pytanie nie dotyczy protektorów, które zapewne znasz) - nie? No to sp🤬alaj.
Zgłoś
Baqunia 2012-11-15, 12:13 1
Uwielbiam na wyjazdach taka atmosfere. Na wyjazdach (podczas podrozy i w trakcie meczu) bardzo czesto wymyslane sa roznego rodzaju teksty, czy tez przerabiane sa teksty najbardziej popularnych piosenek, ktore pozniej sa spiewane w miastach gospodarzy. Czesto ich slowa wyrazaja milosc do druzyny ktorej sie jest fanem. Ogolnie nie lubie takiego rodzaju muzyki jak zespol weekend ale mysle ze uzyty kawalek i jego niezbyt skomplikowana forma nadawala sie do tego przekazu. Oczywiscie w tym przekzie nie chodzilo o milosc do dziewczyny tak jak jest w orginale, tylko jak juz wspomnialam do druzyny Legii czy Pogoni.
Niektorzy wypisuja ze kibice mogliby spiewac na meczach teksty ich ulubionych zespolow w typie rock, metal, rap itd. Wtakim razie jestem bardzo ciekawa czy te osoby potrafia podac kawalek ktory bedzie odpowiadal rytmowi, iloscia slow (prostota), oraz tekstem ktory w rownie dobrzy sposob obrazuje kibicowskie uczucia do druzyny i ktory da sie zaspiewac przez tyle gardel na raz na stadionie.
Zgłoś
CzarnyMurzyn 2012-11-15, 13:33
@up
Proszę bardzo o to przykłady:
1. Myśle, że da się nutke wyczuć a jeżeli nie to mała podpowiedź To były piękne dni - Halina Kunicka

2. Tutaj przykład, że tak powiem karaoke bo konkretnego filmiku z dopingu w dobrej jakosci nie moge znaleźć Iggy Pop - The Passanger
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie