Mimo, że wielkim fanem tej drużyny nie jestem to jednak trzeba przyznać, że mają fantazje chłopaki. Jak widać krzesełka nie latały i stadion w miarę cały stoi
PS. Jak ktoś bystry jest to zauważy, że koleś w białej koszulce piznął się w tekście.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-14, 4:04
kultura zobowiązuje by takim ładnym śpiewom dać piweczko
Ten utwór to normalnie geniusz, mistrzostwo, zupełna innowacja w muzyce. Ta kompozycja po prostu budzi podziw!
Szkoda, że za kilka miesięcy nikt nie będzie pamiętał o utworze, o producencie, bo na jego miejsce na na listach top popgówna wejdzie inne ścierwo pokrewne do tego.
konto usunięte
2012-11-14, 8:24
Bo to miasto tak wpływa na ludzi a jest nim Szczecin
konto usunięte
2012-11-14, 8:30
Dres i diso-polo... ja perdole
kur*wa przecież w wiadomościach to wczoraj pokazywali
konto usunięte
2012-11-14, 10:48
W Wielkim mieście Warszawa wielka wieś CWKS
konto usunięte
2012-11-14, 10:55
Jak można nie być fanem legii?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konto usunięte
2012-11-14, 10:59
BRAWO! Ładnie to się prezentuje. Nie ważne co śpiewają, ważne że z kulturą się na stadionie bawią. Poza tym rzeczywiście kolo w białym się jebł w tekście. Piosenka słaba jest ogólnie...
konto usunięte
2012-11-14, 11:01
@up
Jak można być fanem polskiej piłki klubowej ?
jaka druzyna taka przyspiewka...