Nie lepiej jakbyś te wszystkie swoje obrazki wrzucił w jeden temat?

podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Darkstep napisał/a:
![]()
Zdania są podzielone...
podpis użytkownika
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Hehe, nikt nie lubi warszawiaczków. Można hejtować, że niby nie zrozumiałem obrazka

Gellu napisał/a:
Hehe, nikt nie lubi warszawiaczków. Można hejtować, że niby nie zrozumiałem obrazka
![]()
Jeśli myślisz, że nikt nie lubi warszawiaczków to znaczy, że należysz to grupy tych umysłowych wieśniaczków.
Pewnie z Warszawiakiem nie gadał, nie mówiąc o obecności w tym mieście i próby poznania tego miasta, ale p🤬l p🤬l

IwanMT napisał/a:
Jeśli myślisz, że nikt nie lubi warszawiaczków to znaczy, że należysz to grupy tych umysłowych wieśniaczków.
Pewnie z Warszawiakiem nie gadał, nie mówiąc o obecności w tym mieście i próby poznania tego miasta, ale p🤬l p🤬l![]()
znalazł się obrońca zwierząt

Zajebiste te twoje obrazki, naprawdę. Ale wyp🤬alaj na deviantart czy podobną stronkę.

elkelk, Powiem Ci że fajnie wychodzą te obrazki. Bo mam nadzieję że ich nie podp🤬lasz z jakiegoś innego źródła.
Darkstep napisał/a:
![]()
Nie lepiej, to jak z miksami wypadków, winów, c🤬jów i dzikich węży, oglądanie 100 wypadków na raz jest męczące, i z tym byłoby tak samo. Lepiej dawkować.
elkelk zakladam ze obrazek "pije" do herbu Legii w Cabo da Roca w Portugalii

Warszawiaków jeszcze zniosę, gorzej z j🤬ymi hanysami. Nie, nie jestem z Warszawy (w ogóle z mazowieckiego)

rysiek0 napisał/a:
znalazł się obrońca zwierząt![]()
Idź wyrzucić obornik, a potem