👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie zastanawia jedno...ile razy jeszcze ktoś "odkrywczo" powtórzy zdanie "To są sami kibice Legii"!?

"Nie taki kibic zły, jak go w mediach pokazują..."
- a gdyby tak Donald i Bronek rzucali się śnieżkami to też byście powiedzieli że są fajni?

48 sekunda. łysy typek zbliżający się do wagonu zarwał przepiękny headshot

Śnieg jest to chłopaki korzystają. Gorzej kiedy się rozpuści i oczom ukaże się...kostka brukowa
. Brawo za akcję!

DUST DEVIL napisał/a:
Ja pie**ole... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów
A jaki jest sens kibicowania drużynie zza granicy na której mecz albo nigdy nie pojedziesz a nawet jak Ci się w miarę będzie powodzić i będziesz miał hajs to i tak pojedziesz tylko kilka razy w życiu? Pewnie, najlepiej niech nikt nie chodzi i w ogóle niech futbol w Polsce całkowicie upadnie. Lepszy jest lokalny patriotyzm i też możność zrobienia czegoś dla ulubionego klubu niż podniecanie się wynikami drużyny oddalonej o 2000 km. Najłatwiej wybrać sobie Barcelonę i podniecać się w internecie jak wspaniale grają i udawać wielkiego kibica co nie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie