👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

herbalix napisał/a:
w krakowie śnieżki byłyby z wkładką
I bardzo dobrze! Niech się wszystkie piłkarskie oszołomy pozabijają nawzajem, a ostatniego żywego dobić w ramach czynu społecznego i będzie spokój.

Ej wszyscy wyżej, nie wiem czy wiecie, ale to są sami kibice legii!

herbalix napisał/a:
w krakowie śnieżki byłyby z wkładką
wkładek nie było ale lodem pare osób w ryj dostało

kibice Ległej Warszawa? Czerwonego klubu co nawet przekłamaną datę swojego powstania posiada? Banda chuliganów z których robi się prawdziwych patriotów? ci sami co potrafią napaść na dziesięciolatków z Polonii Warszawa i okraść ze strojów? ci sami co pobitym nieprzytomnym wbijają nóż w tył głowy? Wstyd.

zalegalizować Ustawki wybudować koło stadionów mniejsze stadiony żeby mogli się Bić w Normalnych warunkach i Nie Było by agresji wobec Psów ani Rozrób na stadionach
by się wyżyli przed meczem i po problemie zadym i Niszczenia stadionów
by się wyżyli przed meczem i po problemie zadym i Niszczenia stadionów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie