👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wielkie mi halo ja codzienne legitymuje policjantów pracując na komendzie.
no autorzy nie powiem popisali się żądając numerów legitymacji
tak ci siak autor filmiku może beknąć za ujawnienie numerów legitymacji funkcjonarjuszy
no autorzy nie powiem popisali się żądając numerów legitymacji
tak ci siak autor filmiku może beknąć za ujawnienie numerów legitymacji funkcjonarjuszy

AKEVITT napisał/a:
Policjant MA OBOWIĄZEK się wylegitymować tak samo jak ja muszę stosować się do poleceń policji KONIEC. A jeżeli chodzi o tych "squatersów" powinno się ich natychmiast zamknąć.
Policjant ma obowiązek podać swoje imię, nazwisko i stopień służbowy. Numeru odznaki podawać nie musi i tutaj zostali niestety "zagadani" przez typa z papierami jak ze Sprawy dla reportera

HolyCrom napisał/a:
Ja tam jestem za legalizacją, właśnie ze względu na historię z prohibicją w stanach. Zresztą, legalna konopia (nie znam slangu) nie byłaby taka atrakcyjna dla gimbusa i tym bardziej Polaka
. Paradoksalnie więc podejrzewam, że mogłoby zmaleć uzależnienie od konopi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie