Po wieloletnich badaniach nad tym który lek na kaca jest lepszy-alkaprim czy alkazelcer, wygrywa alkazelcer. Ciszej się rozpuszcza.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:26
dumad napisał/a:
zdecydowanie wolę się podleczyc browarkiem
![]()
Ale z butelki z kapslem, ciszej się otwiera
@upy Tego kaca to chyba znacie z opowieści, dowcipów i filmów. Tak przechwalajcie się kto bardziej cierpi, to jakiś wyznacznik zajebistości?
A za żarcik piwo, bo dobry
A za żarcik piwo, bo dobry
@up
No to ty? Jakieś teorie spiskowe wyszukujesz?
Wczoraj tak się nachlałem, że dziś dopiero trzecie piwo mi pomogło.
Jestem bardziej zajebisty?
No to ty? Jakieś teorie spiskowe wyszukujesz?
Wczoraj tak się nachlałem, że dziś dopiero trzecie piwo mi pomogło.
Jestem bardziej zajebisty?
@up na to wychodzi
. A nie pękła głowa przy otwieraniu piwa?
Amatorzy jest tylko jedno i jedyne lekarstwo na kaca i na dodatek naturalne, kto w temacie ten wie :p
Nie żeby coś, ale ja na drugi dzień po imprezie nie mogę patrzeć na alkohol, ani fajki ;/ Nawet na wodę nie mogę patrzeć bo wygląda jak wódka ;/ A o piciu klina lub zapaleniu na dzień po imprezie to mogę tylko pomarzyć
Black Snake dobrze gada, prawdziwy kac to taki w czasie którego nawet wody nie możesz pić bo od razu biegniesz do kibla
A jak ktoś pije piwo na kacu to znaczy, że go po prostu nie ma, chyba że bolącą główkę nazwać kacem
@szczurto w Brainiacu sprawdzali i wyszło na to, że tłuste amerykańskie śniadanie najlepiej pomaga. Tylko kto z kacem będzie stał przy skwierczącym na patelni boczku? ;D
przeme13 napisał/a:
Black Snake dobrze gada, prawdziwy kac to taki w czasie którego nawet wody nie możesz pić bo od razu biegniesz do kibla
A jak ktoś pije piwo na kacu to znaczy, że go po prostu nie ma, chyba że bolącą główkę nazwać kacem
![]()
Święte słowa. Prawdziwy kac to taki, na którym nie masz siły wstać z łóżka i sięgnąć po wodę. Nie, że się nie chce, po prostu nie możesz. A jak już weźmiesz łyk to rzygasz żółcią lub niczym bo masz pusty żołądek. Sam odruch wymiotny. Miałem takiego 2x i nikomu tego nie życzę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie