Dokument o eksperymentach medycznych. Na film składają się fragmenty nagrań z procesu w Norymberdze, opinie historyków i wypowiedzi naocznych świadków. Twórców dokumentu szczególnie interesuje, czym kierowali się i co myśleli lekarze, którzy przeprowadzali zbrodnicze eksperymenty.
Szukałam niedowierzając, że nie ma tego dokumentu na portalu. Już jest, a jeśli jakimś cudem było...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-31, 0:01
a ktoś mi niedawno powiedział że lepiej by było by niemcy wygrały lol "jak to czytasz to zapisz się na badania do lekarza z filmu"
konto usunięte
2012-10-31, 0:50
No ale to co z nim się w końcu stało...?
konto usunięte
2012-10-31, 1:18
Aaaa, więc ten film dodała kobieta... .
Piwo zatem

, całuję rączki.
Bardzo ciekawy temat. Piwko.
konto usunięte
2012-10-31, 9:33
Pampanini napisał/a:
No ale to co z nim się w końcu stało...?
2 czerwca 1948 r. został powieszony na mocy wyroku Trybunału w Norymberdze. (Za Wikipedią)
konto usunięte
2012-10-31, 12:12
Powinien zostać jeszcze torturowany, tak jak cała reszta tych pseudo lekarzy
konto usunięte
2012-10-31, 13:22
I jak zwykle wiekszosc mysli ogladajac takie dokumenty ze eksperymenty medyczne i inne okrucienstwa skonczyly sie wraz z upadkiem III rzeszy...Takie rzeczy lub nawet gorsze dzieja sie do dzis, tylko jest to temat niepoprawny politycznie, dlatego media tego nie naglasniaja...
konto usunięte
2012-10-31, 15:31
Nie rozumiem. Do dziś przeprowadza się eksperymenty na zwierzętach, a jakoś nikt naukowców za to nie kara.
I to jest dokument, a nie płacz o pojedynczych obozach i samym Mengele. Chętnie obejrzę kolejne rozdziały