Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MukaPuka 2018-06-22, 9:44
a skąd wiesz, że baba? Bo na pełnym nagraniu widać kierowcę i jest to łysy gruby facet..... albo feministka.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
~Velture 2018-06-22, 9:54 1
SirMajkel napisał/a:

a skąd wiesz, że baba? Bo na pełnym nagraniu widać kierowcę i jest to łysy gruby facet..... albo feministka.

Taki był opis pod filmem.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Pantilion 2018-06-22, 12:33 17
@up Jeden c🤬j czy to baba czy gruby chłop. Jebło to jebło na c🤬j drążyć temat

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Biancaaaa 2018-06-22, 15:24 3
tak to je gdy się za późno wyjmie

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-22, 15:46 3
Biancaaaa napisał/a:

tak to je gdy się za późno wyjmie

A Ty swojego zawsze w porę wyjmujesz?
Zgłoś
DoubleBorger 2018-06-22, 21:24 3
W opisie widzę, że wina baby w odtwarzaczu na początki widzę stację i już wiem co będzie się działo. Na egzaminie na prawo jazdy powinno być obowiązkowo tankowanie jak sie okazuje.
P.S. nigdy nie rozumiałem sensu pracy tych ludzi co chodzą przy dystrybutorach i oferują pomoc, nawet prz -15°C. Teraz wiem, że ma to sens.
Zgłoś
banerr 2018-06-22, 21:32
up. Oni po prostu chcą żyć to instynkt samozachowawczy. A baby myślą, że to tacy gentelmeni.
Zgłoś
ritu4l 2018-06-22, 21:45 2
Zajebiste zabezpieczenia stacja ma, a w Polsce jak w dżungli, jedynie pęka wąż i lekko uszkadza auto

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
mp0011 2018-06-22, 22:58 4

Wyjątkowo szpetna ta baba
Zgłoś
bodzio667 2018-06-22, 23:40 1
Dziwne, że samochód nawet nie drgnął, gdy ten kloc usiadł...

podpis użytkownika

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-23, 0:03
Ale jak???
Zbiorniki z paliwem na dachu trzymali???
Zgłoś
DoubleBorger 2018-06-23, 0:17
Tak teraz sobie myślę, że ja zawsze trzymam pieczę nad tankowaniem, i nie wyobrażam sobie zablokować tym gównem i niech odbije samo. Tankuję, odkładam i idę płacić. Już nie mówiąc, żeby komuś pozwolić. Jak sobie sam up🤬lę paliwem lakoer to chociaż wiem, żeby jakoś to wyczyścić - ogólnie nie ma do kogo mieć pretensji. Pozwolić komuś, żeby coś sp🤬olił, a później się irytować i wypominać sobie, że można było samemu zrobić.

Może ponurak, komuch i nie mam zaufania do ludzi, ale wolę mieć do siebie samego pretensje i pamiętać na przyszłość.
Zgłoś
ritu4l 2018-06-23, 18:25
DoubleBorger napisał/a:

Tak teraz sobie myślę, że ja zawsze trzymam pieczę nad tankowaniem, i nie wyobrażam sobie zablokować tym gównem i niech odbije samo. Tankuję, odkładam i idę płacić. Już nie mówiąc, żeby komuś pozwolić. Jak sobie sam up🤬lę paliwem lakoer to chociaż wiem, żeby jakoś to wyczyścić - ogólnie nie ma do kogo mieć pretensji. Pozwolić komuś, żeby coś sp🤬olił, a później się irytować i wypominać sobie, że można było samemu zrobić.

Może ponurak, komuch i nie mam zaufania do ludzi, ale wolę mieć do siebie samego pretensje i pamiętać na przyszłość.

Kiedyś pracowałem na stacji, też nigdy nie mogłem uwierzyć jak ludzie mogą pozwalać komuś tankować a sami iść sobie do kasy, a mało kto pytany o pomoc odmawiał. Mógłbym sobie litr odlać do kanistra czy zalać cały wlew i nadkole, on nawet by tego nie widział.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
~Velture 2018-06-23, 18:34
r0773n napisał/a:

Kiedyś pracowałem na stacji, też nigdy nie mogłem uwierzyć jak ludzie mogą pozwalać komuś tankować a sami iść sobie do kasy, a mało kto pytany o pomoc odmawiał. Mógłbym sobie litr odlać do kanistra czy zalać cały wlew i nadkole, on nawet by tego nie widział.

Hehe aż przypomniałeś mi filmik tutaj dany kiedyś jak gość na stacji tankował komuś auto i sobie zalał cały kanister

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś