📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:29

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a skąd wiesz, że baba? Bo na pełnym nagraniu widać kierowcę i jest to łysy gruby facet..... albo feministka.
SirMajkel napisał/a:
a skąd wiesz, że baba? Bo na pełnym nagraniu widać kierowcę i jest to łysy gruby facet..... albo feministka.
Taki był opis pod filmem.

Biancaaaa napisał/a:
tak to je gdy się za późno wyjmie
A Ty swojego zawsze w porę wyjmujesz?

W opisie widzę, że wina baby w odtwarzaczu na początki widzę stację i już wiem co będzie się działo. Na egzaminie na prawo jazdy powinno być obowiązkowo tankowanie jak sie okazuje.
P.S. nigdy nie rozumiałem sensu pracy tych ludzi co chodzą przy dystrybutorach i oferują pomoc, nawet prz -15°C. Teraz wiem, że ma to sens.
P.S. nigdy nie rozumiałem sensu pracy tych ludzi co chodzą przy dystrybutorach i oferują pomoc, nawet prz -15°C. Teraz wiem, że ma to sens.
up. Oni po prostu chcą żyć to instynkt samozachowawczy. A baby myślą, że to tacy gentelmeni.
Zajebiste zabezpieczenia stacja ma, a w Polsce jak w dżungli, jedynie pęka wąż i lekko uszkadza auto
r0773n napisał/a:
Kiedyś pracowałem na stacji, też nigdy nie mogłem uwierzyć jak ludzie mogą pozwalać komuś tankować a sami iść sobie do kasy, a mało kto pytany o pomoc odmawiał. Mógłbym sobie litr odlać do kanistra czy zalać cały wlew i nadkole, on nawet by tego nie widział.
Hehe aż przypomniałeś mi filmik tutaj dany kiedyś jak gość na stacji tankował komuś auto i sobie zalał cały kanister

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie