podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.a skąd wiesz, że baba? Bo na pełnym nagraniu widać kierowcę i jest to łysy gruby facet..... albo feministka.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"tak to je gdy się za późno wyjmie
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...Tak teraz sobie myślę, że ja zawsze trzymam pieczę nad tankowaniem, i nie wyobrażam sobie zablokować tym gównem i niech odbije samo. Tankuję, odkładam i idę płacić. Już nie mówiąc, żeby komuś pozwolić. Jak sobie sam up🤬lę paliwem lakoer to chociaż wiem, żeby jakoś to wyczyścić - ogólnie nie ma do kogo mieć pretensji. Pozwolić komuś, żeby coś sp🤬olił, a później się irytować i wypominać sobie, że można było samemu zrobić.
Może ponurak, komuch i nie mam zaufania do ludzi, ale wolę mieć do siebie samego pretensje i pamiętać na przyszłość.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.
Kiedyś pracowałem na stacji, też nigdy nie mogłem uwierzyć jak ludzie mogą pozwalać komuś tankować a sami iść sobie do kasy, a mało kto pytany o pomoc odmawiał. Mógłbym sobie litr odlać do kanistra czy zalać cały wlew i nadkole, on nawet by tego nie widział.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<