📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:58

Ksiądzu się trochę spienił
Jako bonus dorzucę sytuację z życia własnego.
Pogrzeb dziadka. Ksiądz wczorajszy, pijąc wino rzygnął do kielicha na oczach zgromadzonych. Amen.

Jako bonus dorzucę sytuację z życia własnego.
Pogrzeb dziadka. Ksiądz wczorajszy, pijąc wino rzygnął do kielicha na oczach zgromadzonych. Amen.

Kilka lat temu widziałem na yt... teraz to znowu znalazłem xD
tak przypomnę tylko o księdzu Natanku, może wywołam jakąś ciekawą dyskusję :p
po prostu piosenka szatanka
tak przypomnę tylko o księdzu Natanku, może wywołam jakąś ciekawą dyskusję :p
po prostu piosenka szatanka

Comeback księdza Natanka, tym razem mówi na temat:
Ateiści niech nie krzyczą o pierdoły o ,,jakichś demonach itd" tylko niech się wsłuchają bo tu nie chodzi o religię tylko o nasz ukochany rozkradziony i zniszczony kraj.
Opis z YT:
Podczas nabożeństwa uwalniania duszy od grzechów, jeden z chłopaków upadł i zaczął krzyczeć demonicznym głosem.
Po tych wydarzeniach, ks. Natanek wygłosił płomienną przemowę o księżach. I kto tu jest nieposłuszny?
Ateiści niech nie krzyczą o pierdoły o ,,jakichś demonach itd" tylko niech się wsłuchają bo tu nie chodzi o religię tylko o nasz ukochany rozkradziony i zniszczony kraj.
Opis z YT:
Podczas nabożeństwa uwalniania duszy od grzechów, jeden z chłopaków upadł i zaczął krzyczeć demonicznym głosem.
Po tych wydarzeniach, ks. Natanek wygłosił płomienną przemowę o księżach. I kto tu jest nieposłuszny?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie